Ολυμπιακός: Αποχωρεί ο Μιλάνοβιτς, πρώτο φαβορί ο Κόλιανιν

Ο Μιλάνοβιτς με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως αλλάζει σελίδα στην άκρη του πάγκου του με τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς να αποχωρεί. Πρώτος στη λίστα ο Χέρβο Κόλιανιν. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Η πέμπτη θέση στο Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι ήταν εκείνη που έβαλε τον επίλογο στη φετινή σεζόν του Ολυμπιακού, το τέλος της οποίας φέρνει ένα κύμα... ανανέωσης.

Μετά την είδηση της αποχώρησης του Φίλιπ Φιλίποβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» πρόκειται να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους και με τον Σέρβο τεχνικό, Ίγκορ Μιλάνοβιτς, που ανέλαβε την καθοδήγηση της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

Σε πρώτο πλάνο για την αντικατάστασή του, φαίνεται να είναι ο Χέρβο Κόλιανιν. Ο νυν προπονητής της Γιουγκ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του ως παίκτης στους «ερυθρολεύκους», αλλά και στο Φάληρο, ενώ υπήρξε μέλος του σταφ του Βαγγέλη Βλάχου μερικά χρόνια νωρίτερα. Επέστρεψε την περσινή σεζόν στην Κροατία μετά τη θητεία του στη Βουλιαγμένη και έχει τα περισσότερα "συν" στις επιλογές της ομάδας που σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta τον έχει ήδη προσεγγίσει.

 

Τελευταία Νέα