Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος 9-4: Έκλεισε τη χρονιά με νίκη

Ο Βάμος πανηγυρίζει για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός με όπλο του την άμυνα δεν επέτρεψε στην Φερεντσβάρος (9-4) να τον απειλήσει και ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή σεζόν με νίκη και την 5η θέση στο Final 8. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής (02/06) την Φερεντσβάρος (9-4) του Στέλιου Αργυρόπουλου στον αγώνα κατάταξης (5-6) του Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι.

Οι ερυθρόλευκοι με διάθεση στην άμυνα κατάφεραν να μπλοκάρουν τις επιλογές των αντιπάλων τους και να φτάσουν στο αποτέλεσμα για την 5η θέση κλείνοντας με νίκη τη σεζόν!

Με ενέργεια ο Ολυμπιακός, καλές άμυνες εκατέρωθεν

Ο Ολυμπιακός έχοντας κερδίσει το σπριντ στο ξεκίνημα του αγώνα, εκδήλωσε επίθεση με τον Φιλίποβιτς που βρήκε στόχο και άνοιξε το σκορ με τον Βάντοβιτς να απαντά στον παραπάνω και τον Βάργκα να αλλάζει χέρια στο προβάδισμα (1-2, 3:14). Ο Βάμος με παίκτη παραπάνω έφερε στα ίσια τον αγώνα με περιφερειακό σουτ, ενώ ο Αργυρόπουλος με τρομερό buzzer beater έκανε το 2-3 για το οκτάλεπτο.

Για τα πρώτα λεπτά της επόμενης περιόδου, οι δύο ομάδες λειτουργούσαν σωστά στο κομμάτι της άμυνας κλέινοντας τους διαδρόμους. Στο 3:34, ο Παπαναστασίου σημάδεψε στο δοκάρι με πίεση από τον αντίπαλό του όσο οι ερυθρόλευκοι έψαχναν τον κατάλληλο συνδυασμό για να ισορροπήσουν και πάλι το σκορ στον πίνακα. Το γκολ αυτό ήρθε από τον Δερβίση στα 29 δευτερόλεπτα από το ημίχρονο σημαδεύοντας τη γωνία του Βόγκελ (3-3).

Μονόλογος η συνέχεια

Στην έναρξη του δευτέρου μέρους του αγώνα, ο Βάμος χρειάστηκε περίπου δυόμιση αγωνιστικά λεπτά για να βάλει και πάλι μπροστά τον Ολυμπιακό (4-3, 5:33) με τρομερό σουτ κόντρα στην παλιά του ομάδα και ο Μουρίκης στα 4:29 έκανε το 5-3 με πολύ ωραίο τέρμα από τα 2μ. με ασίστ του Δερβίση. Οι παίκτες του Μιλάνοβιτς έφτασαν στο double-score (6-3) μετά το εύστοχο πέναλτι του Φουντούλη περίπου 3μιση λεπτά πριν το τέλος του οκταλέπτου.

Από τα χέρια του Γενηδουνιά ήρθε το γκολ για το 7-3 του Ολυμπιακού και στη συνέχεια ο Γούβης πήρε την αποβολή από τον προσωπικό του αντίπαλο και από κοντά ανέβασε σε 8-3. Ο αρχηγός των Πειραιωτών αιφνιδίασε τον Βόγκελ από μακρινή απόσταση γράφοντας στον πίνακα το 9ο γκολ για την ομάδα του και έχοντας ουσιαστικά σφραγίσει τη νίκη της πέμπτης θέσης το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-0, 3-1


Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (11/15, 73,3%), Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Φερεντσβάρος (Ζολτ Βάργκα): Ζάκονι, Μόλναρ, Βάντοβιτς 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 2, Ούμποβιτς, Φέκετε, Βιγκβάρι, Νάγκι, Βάργκα, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

 

Τελευταία Νέα