Champions League Final 8: Για το μετάλλιο η Βουλιαγμένη, δυνατή μάχη στον τελικό

Ο Τρούλος σουτάρει για τη Βουλιαγμένη

bet365

Η Βουλιαγμένη επιθυμεί να κλείσει τη σεζόν της με το μετάλλιο της τρίτης θέσης κρεμασμένο στο λαιμό, ενώ Νόβι Μπέογκραντ και Προ Ρέκο κυνηγούν το τρόπαιο. Αποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου.

Η τελευταία πράξη του Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι είναι προ των πυλών και η Βουλιαγμένη έχει μπροστά της ακόμη ένα μεγάλο έργο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (03/06, 20:00 ΕΡΤ 2 και LIVE από το Gazzetta) αντιμετωπίζει μία από τις σταθερές ευρωπαϊκές δυνάμεις, την Μπαρτσελονέτα, στον μικρό τελικό με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την τρίτη θέση της φετινής διοργάνωσης και κατ΄επέκταση ένα μετάλλιο! Στην πρώτη τους παρουσία στην κορυφαία οκτάδα, οι «μπέμπηδες» είχαν εξαιρετική πρεμιέρα κόντρα στην Μπρέσια, ενώ κοίταξαν στα μάτια το μεγαθήριο της Προ Ρέκο στο στάδιο του ημιτελικού. Ο Βουγιασίνοβιτς και οι παίκτες του, πλέον, επιθυμούν να κλείσουν ιδανικά μία επιτυχημένη χρονιά!

Στον μεγάλο τελικό με φόντο το τρόπαιο δεν λείπει η ελληνική εκπροσώπηση! Η Νόβι Μπέογκραντ των Άγγελου Βλαχόπουλου και Δημήτρη Σκουμπάκη στέκεται απέναντι στην Προ Ρέκο (03/06, 22:00) με κάθε πιθανότητα τίτλου. Σε περίπτωση που οι Ιταλοί κατακτήσουν το κύπελλο, το three peat θα είναι ιστορικό, καθώς θα έχει να εμφανιστεί από τα τέλη της δεκαετίας του '60.

 

Τελευταία Νέα