Βουλιαγμένη - Προ Ρέκο 8-12: Οι «μπέμπηδες» δεν άντεξαν απέναντι στο μεγαθήριο

Η Βουλιαγμένη

bet365

Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην πανίσχυρη Προ Ρέκο, να ηττήθηκε στον ημιτελικό του Champions League με 12-8, όμως οι «μπέμπηδες» έχουν άλλη μια πρόκλησε στο Βελιγράδι, τον αγώνα με την Μπαρτσελονέτα για την 3η θέση στο Final 8. Aποστολή στο Βελιγράδι: Σταυρούλα Μουστακάτου. όμως από ένα σημείο και μετά η ιταλική ομάδα επέβαλε το ρυθμό της, επικράτησε με 12-8 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η Βουλιαγμένη όσο άντεχε, κόντραρε στα ίσα την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Προ Ρέκο όμως από ένα σημείο και μετά η ιταλική ομάδα επέβαλε το ρυθμό της, επικράτησε με 12-8 και εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η ελληνική ομάδα συνεχίζει να ζει το δικό της όνειρο στο Βελιγράδι, και το Σάββατο (3/6, 20:00) θα κλείσει τη χρονιά διεκδικώντας την 3η θέση στο Final 8 από την Μπαρτσελονέτα.

Αμέσως μετά (22:00) θα ακολουθήσει η επανάληψη του περσινού τελικού, ανάμεσα στη Νόβι Μπέογκραντ και την Προ Ρέκο.

Οι «μπέμπηδες» για 12 αγωνιστικά λεπτά είχαν το προβάδισμα απέναντι στην Προ Ρέκο, προηγήθηκαν με 5-3 στα μέσα της β' περιόδου, όμως η Προ Ρέκο απάντησε με σερί 7-0, έκανε το 10-5 στο τέλος της γ' περιόδου, καθαρίζοντας την πρόκριση.

«Λυσσασμένη» αρχή για τη Βουλιαγμένη

Η Προ Ρέκο είχε εκκίνηση στο παιχνίδι με παίκτη παραπάνω μετά την αποβολή του Γουντχεντ, ωστόσο δεν βρήκε σκορ αφού κατάφερε να αποκρούσει ο Τζωρτζάτος, ενώ στο 6:01 ο Καλογερόπουλος με όμορφο σουτ άνοιξε λογαριασμό για τη Βουλιαγμένη και ο Τρούλος έκανε το 2-0 ευστοχώντας στο κερδισμένο πέναλτι από τον Νικολαΐδη. Στο 4:35, οι Ιταλοί μείωσαν σε 2-1 από τα χέρια του Ζάλανκι με τους «μπέμπηδες» να έχουν παίκτη λιγότερο και στην ίδια κατάσταση ο Χάλοκ έκανε το 2-2. Ο Παπασηφάκης (1:51) έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού τους τυπικά γηπεδούχους με δυνατό διαγώνιο την ώρα που ανταποκρίνονταν σωστά στο αμυντικό κομμάτι.

Η «απάντηση» στον παραπάνω

Ο Κρητικός άσσος της Βουλιαγμένης ήταν ψύχραιμος και από τα 5 βήματα στην αρχή του δευτέρου οκταλέπτου νικώντας τον Ντε Λούνγκο (4-2), ενώ στο 4:43 ο Ετσενίκε εκμεταλλεύτηκε τον παραπάνω για να κάνει το 4-3. Οι παίκτες του Βουγιασίνοβιτς είχαν σταθερότητα και πέτυχαν το 5ο τέρμα τους με τον Γούντχεντ από το δοκάρι στον παραπάνω. Ο Καπότσης δεν βρήκε δίχτυα στη δική του προσπάθεια και οι Ιταλοί στην κόντρα έφεραν το παιχνίδι σε απόσταση σου (5-4, 1:49). Στα 17 δευτερόλεπτα ο Ετσενίκε είχε το 4ο από τα 6 εύστοχα σουτ στον παραπάνω για το 5-5 του ημιχρόνου.

Το ξέσπασμα των Ιταλών

Η Προ Ρέκο βρήκε τον τρόπο και πάλι όσο η Βουλιαγμένη ήταν με παίκτη λιγότερο να πάρει το πρώτο προβάδισμα με τον Φοντέλι στο τρίτο οκτάλεπτο και πέρασε μπροστά με δύο γκολ στο 6:29 με τον Γιάνγκερ. Μετά από βίντεο τσεκ ένα γκολ από τον Κανέλα έφερε τους Ιταλούς σε απόσταση τριών γκολ (5-8) με τη Βουλιαγμένη να μην έχει σκοράρει σε εκείνο το διάστημα. Ο Γουντχεντ δεν κατάφερε να βρει στόχο από κοντά, με τον Χάλοκ να βάζει ένα πανέμορφο γκολ για το 5-9 (3:17) και το VAR να δείχνουν γκολ στο σουτ του Ντι Φούλβιο που πέρασε τη γραμμή του τέρματος του Τζωρτζάτου.

Μετά το σερί 7-0 η Προ Ρέκο ουσιαστικά είχε τελειώσει την πρόκριση και χωρίς να κινδυνεύσει στο τελευταίο οκτάλεπτο, έφθασε στο τελικό 12-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 0-5, 3-2

Βουλιαγμένη (Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης 2, Γούντεχντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 2, Ζάλανκι 1, Κανέλα 1, Γιάνγκερ 1, Φοντέλι 2, Ν. Πρεσούτι, Ετσενίκε 3, Ίβοβιτς, Βελότο, Λόντσαρ, Χάλοκ 2, Νέγκρι.

Η συνέχεια του Final 8

Παρασκευή 2/6

Για θέσεις 7-8
20:00 Γιουγκ-Μπρέσια

Για θέσεις 5-6
22:00 Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος

Σάββατο 3/6

Για θέσεις 3-4
20:00 Μπαρτσελονέτα-Βουλιαγμένη

Τελικός
22:00 Νόβι Μπέογκραντ - Προ Ρέκο

 

Τελευταία Νέα