Kάκαρης στο Gazzetta: «Να έρθουν κι άλλα μετάλλια στο μέλλον με την εθνική ομάδα»

Kάκαρης στο Gazzetta: «Να έρθουν κι άλλα μετάλλια στο μέλλον με την εθνική ομάδα»

bet365

Ο ρούκι φουνταριστός της εθνικής ομάδας, Κωσταντίνος Κάκαρης, επιλέχθηκε στην κορυφαία επτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος και μιλά στο Gazzetta για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Μέσα στο πολύβουο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι επευφημίες στην αίθουσα αφίξεων για τους παίκτες της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών σκέπασαν τα πάντα.

Οι οικογένειες, οι φίλοι των παικτών ήταν υπεραρκετοί για νο δονήσουν την ατμόσφαιρα με το «Οέ Ελλάς ολέ ολέ» και τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο πιο... θερμόαιμο να παρασέρνει τους συμπαίκτες του να ακολουθήσουν στο ρυθμό της «γαλανόλευκης» κερκίδας.
Ένας άλλος πρωτάρης σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο Κωνσταντίνος Κάκαρης επέστρεψε στην Ελλάδα με το πιο σημαντικό μετάλλιο της καριέρας του και τον 23χρονο φουνταριστό να ζει ξεχωριστές στιγμές, χάλκινο μετάλλιο και στην κορυφαία επτάδα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

«Υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός, υπήρχε μεγάλη όρεξη, μεγάλο πάθος για το μετάλλιο, θέλαμε το χρυσό, αλλά η κατάκτηση ενός μεταλλίου πάντα είναι πολύ σημαντική» δήλωνε στο Gazzetta ο Κάκαρης κι ενώ δίπλα μας περνούσε ο Γιώργος Αφρουδάκης, που εκ πείρας ξέρεις τις δυσκολίες της θέσης του φουνταριστού.


Γιώργο πώς θα χαρακτήριζες τον Κωνσταντίνο, τον ρωτάμε και ο «Αφρού», αρχηγός αποστολής της Ελλάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, απάντησε, χαμογελώντας: «Πολύ δυνατός, σε όλα του, γίγαντας».

«Θεωρώ η ομαδικότητα ήταν το στοιχείο που μας χαρακτήριζε, τα νέα παιδιά κούμπωσαν με τα παλαιότερα» συνέχισε ο Κωνσταντίνος Κάκαρης, που μαζί με τον Δημήτρη Νικολαΐδη συνέθεσαν το νέο δίδυμο φουνταριστών, στη θέση των Κωνσταντίνου Μουρίκη και Χριστόδουλου Κολόμβου, που αποχώρησαν μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Είχαμε άγχος, καθώς αντικαταστήσαμε δύο παιδιά με τεράστια προσφορά στο χώρο, ένα από τα καλύτερα δίδυμα, αλλά πως ανταπεξήλθαμε στις ανάγκες της ομάδας» τόνισε ο Κάκαρης, που άρχισε από το Παλαιό Φάληρο, συνέχισε με τον Ολυμπιακό και με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, αναδείχθηκε πρωταθλητής και MVP στο κροατικό πρωτάθλημα.

«Ελπίζω να έχουμε κι άλλα πολλά μετάλλια στη συνέχεια, υπάρχει η στήριξη από την ομοσπονδία, και από το κράτος, αυτό που θα ήθελα να πω, να ασχοληθεί περισσότερο ο κόσμος με το γουέτερ πόλο, που φέρνει επιτυχίες, είναι κάτι που το χρειαζόμαστε».

*Στη φωτό ο Κωνσταντίνος Κάκαρης δεξιά, με τον τραυματισμένο Αλέξανδρο Παπαναστασίου και τον Κώστα Γούβη στη μέση, στην άφιξη της εθνικής ομάδας.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα