Πόλο: Ο Κάκαρης κορυφαίος φουνταριστός στο Παγκόσμιο

Newsroom
Πόλο: Ο Κάκαρης κορυφαίος φουνταριστός στο Παγκόσμιο

bet365

Ο Κώστας Κάκαρης ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος φουνταριστός στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Στην πρώτη του συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική πόλο ανδρών, ο Κώστας Κάκαρης κατάφερε να κερδίσει μία ατομική διάκριση.

Ο πολίστας της Γιουγκ αναδείχθηκε από τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ως ο κορυφαίος φουνταριστός του τουρνουά.

Ο Κάκαρης, ο οποίος πριν λίγο καιρό αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του κροατικού πρωταθλήματος, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη επτάδα των αγώνων, μαζί με τον Ισπανό τερματοφύλακα Ουνάι Αγκίρε, τον συμπατριώτη του Αλβαρο Γρανάδος, τον Ιταλό Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, την Κροάτη Κονσταντίν Χάρκοφ, τον Σέρβο Στραχίνια Ράσοβιτς και τον Αμερικανό Αλεξ Μπόουεν. MVP του τελικού μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας, πάντως, αναδείχθηκε ο Φελίπε Περόνε.

Στις γυναίκες, η Μάντι Μάσελμαν οδήγησε τις ΗΠΑ στην κατάκτηση του τέταρτου διαδοχικού τίτλου και αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια του τελικού με την Ουγγαρία, αλλά και μέλος της καλύτερης επτάδας, μαζί με την τερματοφύλακα Ασλεϊ Τζόνσον, τις Ισπανίδες Μπέα Ορτίθ και Τζούντιθ Φόρκα, την Ουγγαρέζα Ρίτα Κέστελι, την Ολλανδή Λόλα Μουλχάουτσεν και την Αυστραλή Μπρόντε Χάλιγκ.

 

Τελευταία Νέα