Πρεμιέρα για Εθνικό, ΑΝΟΓ και Βουλιαγμένη στην Euro League

Newsroom
Πρεμιέρα για Εθνικό, ΑΝΟΓ και Βουλιαγμένη στην Euro League

bet365

Στη μάχη του 1ου προκριματικού γύρου της Euro League εισέρχονται την Πέμπτη ο Εθνικός, ο ΑΝΟΓ και η Βουλιαγμένη.

Σε Οπόρτο, Βερολίνο και Αθήνα θα δώσουν τις επόμενες τέσσερις ημέρες τις "μάχες" τους οι ελληνικές ομάδες για να συνεχίσουν στον 2ο γύρο της Euro League όπου είναι ήδη ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός.

Την Πέμπτη αρχίζει η δράση στους 4 ομίλους του 1ου γύρου της διοργάνωσης και στη μάχη εισέρχονται η Γλυφάδα (ΑΝΟΓ), ο Εθνικός και η Βουλιαγμένη.

Η Γλυφάδα "φιλοξενεί" στην Αθήνα τον 1ο όμιλο και θα παίξει με την Τεράσα, την Βερόνα, την Ουραλότσκα και την ASA Τελ Αβίβ. Την Πέμπτη στις 18:45 η ελληνική ομάδα θα παίξει με την ρωσική Ουραλότσκα.

Η Γλυφάδα θυμίζουμε το 2000 και το 2003 κατέκτησε το Τσάμπιονς Καπ. Η Βουλιαγμένη από την άλλη που έχει 5 ευρωπαϊκούς τίτλους σε επίπεδο γυναικών ταξιδεψε στο Βερολίνο.

Η ομάδα της Άντι Μελιδώνη συμμετέχει στον 3ο όμιλο μαζί με τη Νις, την Σπαντάου, την Πάντοβα και την Ζούγκλο με την οποία και θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη (17:30).

Ο Εθνικός του Μάρκο Μίσιτς και της "χρυσής" Ολυμπιονίκη Στεφανίας Χαραλαμπίδη ταξίδεψε στο Οπόρτο και θα συμμετάσχει στον 4ο όμλο μαζί με την Σαμπαντέλ, την Κατάνια, την Κόζιτσε και την Πάσενς.

Η πρεμιέρα του Εθνικού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (22:30) απέναντι στην Κατάνια. Ο Εθνικός έχει κατακτήσει το Len Trophy το 2010 αλλά στην παρούσα φάση δεν έχει στη σύνθεση του τις Τζόνσον και Πάρκερς που είναι μαζί με την Χαραλαμπίδη οι καλύτερες μεταγραφές του.

Ο Εθνικός έχει τον πλέον δύσκολο όμιλο αφού εκεί βρίσκονται δυο πρώην πρωταθλήτριες Ευρώπης η ισπανική Σαμπαντέλ και η ιταλική Κατάνια.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα