Ολυμπιακός και Εθνικός μαζί στους ομίλους του LEN Champions League

Newsroom
Ολυμπιακός και Εθνικός μαζί στους ομίλους του LEN Champions League

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Έμαθαν αντιπάλους οι ελληνικές ομάδες, Βουλιαγμένη στο 2ο γκρουπ, Ολυμπιακός και Εθνικός μαζί στον 3ο όμιλο του LEN Champions League Γυναικών.

Οι γυναικείες ομάδες πόλο του Ολυμπιακού, του Εθνικού και της Βουλιαγμένης έμαθαν τους αντιπάλους τους για το φετινό LEN Champions League Γυναικών.

Τους ομίλους της διοργάνωσης απαρτίζουν 16 ομάδες, μοιρασμένες σε τέσσερις ομίλους. Οι δύο πρώτες ομάδες σε κάθε όμιλο προκρίνοται στην επόμενη φάση.

Πειραϊκή διπλή αναμέτρηση θα υπάρξει στον τρίτο όμιλο, αφού Ολυμπιακός και Εθνικός καλούνται να κοντραριστούν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τον όμιλο τους να συμπληρώνουν οι Τεράσα (Ισπανία) και Οριτσόντε Κατάνια (Ιταλία).

Champions League: Ο Εθνικός, μαζί με Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, μαθαίνει αντιπάλους
image

Η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον 2ο όμιλο απέναντι στις Τεργέστη (Ιταλία), Σαντ Αντρέου (Ισπανία) και Καταλούνια (Ισπανία).

 

Αναλυτικά οι όμιλοι του LEN Champions League Γυναικών

Α ΌΜΙΛΟΣ

  • 1.Ντε Τσάαν (Ολλανδία)
  • 2.Ματαρό (Ισπανία)
  • 3.Bαζούτας (Oυγγαρία)
  • 4.Ουίπεστ (Ουγγαρία)

Β ΌΜΙΛΟΣ

  • 1.Τεργέστη (Ιταλία)
  • 2.Σαντ Αντρέου (Ισπανία)
  • 3.Καταλούνια (Ισπανία)
  • 4.Βουλιαγμένη (Ελλάδα)

Γ ΌΜΙΛΟΣ

  • 1.Ολυμπιακός (Ελλάδα)
  • 2.Τεράσα (Ισπανία)
  • 3.Εθνικός Π. (Ελλάδα)
  • 4.Οριτσόντε Κατάνια (Ιταλία)

Δ ΌΜΙΛΟΣ

  • 1.Σαμπαντέλ (Ισπανία)
  • 2.Ρόμα (Ιταλία)
  • 3.Ραπάλο (Ιταλία)
  • 4.Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)
@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

LEN CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα