Πίσω από τις κάμερες του Survivor: Οι… αυθόρμητες αντιδράσεις μπροστά σε 20 ανθρώπους (vid)

Gazzetta team
Πίσω από τις κάμερες του Survivor: Οι… αυθόρμητες αντιδράσεις μπροστά σε 20 ανθρώπους (vid)
Όταν λοιπόν συζητάει χαλαρά και ερωτικά ο Σάκης με τη Μαριαλένα, μπροστά τους ακριβώς υπάρχουν 20 άλλοι άνθρωποι, που δεν βλέπουμε εμείς, αλλά βλέπουν πολύ καλά αυτοί.

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί πως είναι η κατάσταση στο Survivor πίσω από τις κάμερες; Ποιες είναι οι εικόνες αυτές που δεν βλέπουν οι τηλεθεατές παρά μόνο οι παίκτες του ριάλιτι;

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση με φωτογραφίες από τα backstage του Survivor το οποίο διαδραματίζεται σε αρκετές χώρες του κόσμου.

Όταν λοιπόν εμείς βλέπουμε τον Σάκη και τη Μαριαλένα να είναι σε χαλαρές-ερωτικές στιγμές, φανταστείτε ότι μπροστά τους έχουν κάπου (μπορεί και περισσότερα) 20 άτομα.

Ανθρώπους από την παραγωγή, τους καμεραμάν, τους ηχολήπτες, τους γιατρούς (“παραμέντικο” ακόμα κάθε τρεις και λίγο και φωνάζουν), τον σκηνοθέτη κτλ.

Δεν μιλάμε για μια κάμερα, άντε δυο αλλά για ολόκληρο γκρουπ ανθρώπων.

Δεν μιλάμε για τα αγωνίσματα όπου εκεί είναι πολύ περισσότεροι, καθώς είναι και οι τεχνικοί, οι κατασκευαστές των αγωνισμάτων κτλ. και που ούτως ή άλλως έχουν οι παίκτες την προσοχή τους εκεί. Μιλάμε για την παραλία που κάθονται και τρώνε, κοιμούνται, συζητάνε ή τσακώνονται… αυθόρμητα σαν γνήσιοι survivors που έχουν ξεμείνει σε ένα νησί με 20, 30, 50 άλλους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ