Καναδός πολιτικός εμφανίστηκε να ουρεί online όταν λίγους μήνες πριν είχε βγει… γυμνός σε τηλεδιάσκεψη

Gazzetta team
Καναδός πολιτικός εμφανίστηκε να ουρεί online όταν λίγους μήνες πριν είχε βγει… γυμνός σε τηλεδιάσκεψη
Δεν τον θέλει η τύχη τον Γουίλιαμ Άμος που ρεζιλεύτηκε για δεύτερη φορά μπροστά στους συναδέλφους του online.

Ένας Καναδός πολιτικός απολογήθηκε μετά το ατυχές συμβάν να φανεί να ουρεί κατά τη διάρκεια online video. Ήταν μάλιστα η δεύτερη φορά που ο Γουίλιαμ Άμος βρέθηκε σε μια τέτοια ντροπιαστική κατάσταση καθώς τον περασμένο μήνα, εμφανίστηκε γυμνός σε βιντεοκλήση με συναδέλφους του.

«Είμαι βαθιά ντροπιασμένος από τις πράξεις μου και την ταλαιπωρία που μπορεί να προκάλεσαν σε οποιονδήποτε το είδε", δήλωσε ο Γουίλιαμ Άμος που εδρεύει στο Κεμπέκ.

Μάλιστα περιέγραψε το τελευταίο περιστατικό ως «απαράδεκτο» αλλά «τυχαίο».

Στη δήλωσή του, ο πολιτικός, που είναι μέλος του Φιλελεύθερου Κόμματος του πρωθυπουργού Τζάστιν Τροντό δήλωσε ότι θα απομακρυνθεί προσωρινά από κάποια καθήκοντα του, ωστόσο θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την εκλογική του περιφέρεια.

«Εκτιμώ βαθύτατα την υποστήριξη του προσωπικού μου και την αγάπη της οικογένειάς μου» πρόσθεσε.

Ο Γουίλιαμ Άμος είναι βουλευτής από το 2015 και δικηγόρος στο επάγγελμα. Τον Απρίλιο, εμφανίστηκε γυμνός σε μια τηλεδιάσκεψη που είχε με συναδέλφους του όταν είχε ενεργοποιήσει κατά λάθος το βίντεό του την ώρα που μετά το τζόκινγκ άλλαζε ρούχα.

Εκείνη την εποχή ο Γουίλιαμ Άμος είπε ότι «ντρέπεται» γι αυτό το περιστατικό και τόνισε ότι ήταν ένα λάθος το οποίο δεν θα συμβεί ξανά. Αλλά… να που ξαναέγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ