Τα ποσά που βγάλανε οι πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια»: Πρώτη η Τζένιφερ Άνιστον

Gazzetta team
Τα ποσά που βγάλανε οι πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια»: Πρώτη η Τζένιφερ Άνιστον
Η βρετανική «The Sun» αποκαλύπτει τα συνολικά ποσά που έχουν βγάλει τα «Φιλαράκια» στα 10 χρόνια της σειράς.

Τα «Φιλαράκια» όχι μόνο επέστρεψαν στις οθόνες στην Αμερική (Ευρώπη θα έρθει και η σειρά σου), αλλά η πλατφόρμα της HBO Max κράσαρε από τα μιλιούνια κόσμου που εισέβαλε για να δει ξανά μαζί την παρέα.

Πέρα από τις εμπειρίες που συζήτησαν, τα γέλια αλλά και τα κλάματα από τη συγκίνηση, η βρετανική «The Sun» αποκαλύπτει ότι οι πρωταγωνιστές πήραν για το reunion περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας (2.5 αναφέρουν άλλοι), τα οποία συμπληρώνονται σε ένα ήδη μεγάλο ως τεράστιο ποσό που έβγαλαν από τα 10 χρόνια της σειράς.

Η «The Sun» λοιπόν αναφέρει πως η περιουσία της Τζένιφερ Άνιστον (Ρέιστσελ) ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια, ακολουθεί η Κόρτνεϊ Κοξ (Μόνικα) στα 150 δολάρια και ο Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ) στα 120 εκατομμύρια δολάρια, πάντα από τα «Φιλαράκια» και όχι από τις άλλες δουλειές τους, από τις οποίες για παράδειγμα η Τζένιφερ Άνιστον κέρδιζε 8 εκατομμύρια δολάρια την ταινία.

Ο Ντέιβιντ Σουίμερ (Ρος) με 100 εκατομμύρια δολάρια, με την Λίζα Κούντροου (Φοίμπι) να ακολουθεί στα 89 εκατομμύρια δολάρια και τελευταίος ο Ματ ΛεΜπλανκ (Τζόι) με 79 εκατομμύρια δολάρια.

Οι δημιουργοί της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, έβγαλαν 400 εκατομμύρια δολάρια έκαστος από τα 235 επεισόδια που προβλήθηκαν από το 1994 έως το 2004.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ