Συγκινεί ο Παύλος του MasterChef: «Πως μπορεί να προκαλεί φόβο; Βοηθήστε» (pic)

Gazzetta team
Συγκινεί ο Παύλος του MasterChef: «Πως μπορεί να προκαλεί φόβο; Βοηθήστε» (pic)
Στο 5ο Master Chef που σε λίγες μέρες ολοκληρώνεται με τον τελικό, ο Παύλος ήταν ένας από τους τρεις, με τη Μαργαρίτα (μετέχουσα του τελικού) και τον Τζιοβάνι που κέρδισαν τη μεγαλύτερη συμπάθεια του κοινού.

Ο Παύλος Χαππίλος έκλεψε τις εντυπώσεις στο εφετινό MasterChef κυρίως με τον χαρακτήρα του, κερδίζοντας την συμπάθεια του κόσμου.

Από την αρχή του διαγωνισμού μαγειρικής, δεν έκρυψε την ιδιαιτερότητά του και με την ειλικρίνειά του, όχι μόνον κέρδισε συμπαίκτες και τηλεθεατές, αλλά κατ' επανάληψη μίλησε για το bullying και την απόρριψη που δέχθηκε απ τον κοινωνικό περίγυρο.

Όπως είναι φυσικό σαν άνθρωπος με αναπτυγμένες ευαισθησίες δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος από την εξαφάνιση της «Δήμητρας» από τη Λέσβο, που είχε μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο ύστερα από την επίθεση και διαπόμπευση που δέχθηκε στο νησί.

Με αφορμή την εξαφάνισή της έκανε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Πώς μπορεί ένα ευγενικό πρόσωπο και ένα μαργαριταρένιο κολιέ να προκαλούν φόβο; Βοηθήστε να τη βρούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ