Ο θόρυβος στην κουζίνα ήταν τελικά ένας πύθωνας 3 μέτρων με 100 δόντια (pics)

Gazzetta team
Ο θόρυβος στην κουζίνα ήταν τελικά ένας πύθωνας 3 μέτρων με 100 δόντια (pics)
Την ώρα που μία οικογένεια στην Αυστραλία έβλεπε τηλεόραση, ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος στην κουζίνα που τελικά ήταν ένα μεγάλο φίδι.

Πολλές φορές τα βράδια νομίζουμε οτι ακούμε διάφορους περίεργους ήχους, οι οποίοι τελικά δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Κάτι όμως που δεν ισχύει στην περίπτωση μίας οικογένειας στην Αυστραλία...

Την προηγούμενη Τρίτη λοιπόν, βρίσκονταν στο σαλόνι του σπιτιού τους στο Μπρίσμπεϊν και έβλεπαν τηλεόραση, όταν άκουσαν κάτι ασυνήθιστο από την κουζίνα και πήγαν να δουν τι ήταν.

Το θέαμα που αντίκρισε, τους σόκαρε, καθώς ήταν ένα τεράστιο φίδι που είχε καταφέρει να εισχωρήσει εκεί και να βρει καταφύγιο.

Αμέσως ειδοποίησαν την επιχείρηση «Brisbane North Snake Catchers» που ειδικεύεται σε αυτές τις περιπτώσεις και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο για να αναλάβει δράση.

Όπως αποδείχθηκε το φίδι ήταν ένας πύθωνας 3 μέτρων που ζύγιζε 8 κιλά και είχε 100 δόντια, όμως ευτυχώς δεν ήταν δηλητηριώδης. Βέβαια, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ένα τέτοιο ζώο μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό, έστω και αν δεν είναι σοβαρός...

Μετά από προσπάθεια μίας ώρας, κατάφερε να το εγκλωβίσει να τον βγάλει έξω από το σπίτι και να το απελευθερώσει σε μία θαμνώδη περιοχή.

Επειδή οι θερμοκρασία στην περιοχή αρχίζει και πέφτει αυτή την εποχή, τα φίδια ψάχνουν ζεστά μέρη για καταφύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ