Survivor: Αν και φαβορί ο Τζέιμς δεν μάζεψε «τρελά» λεφτά (vid)

Gazzetta team
Survivor: Αν και φαβορί ο Τζέιμς δεν μάζεψε «τρελά» λεφτά (vid)
Τα αγωνιστικά στατιστικά και τα χρήματα που μάζεψε από το Survivor κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Η συνήθεια που έχει καθιερωθεί μετά την αποχώρηση κάθε παίκτη από το Survivor, είναι ο υπολογισμός των χρημάτων που έχει κερδίσει κατά την διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς δεν αντιμετωπιζόταν με αδιαφορία από τους τηλεθεατές. Είτε θα είχε φανατικούς υποστηρικτές, είτε ορκισμένους εχθρούς.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ των παικτών και της παραγωγής για τους μισθούς.

Λίγα χρήματα

Ο Τζέιμς Καφετζής λοιπόν, ο οποίος αποχώρησε αιφνιδιαστικά την Τρίτη το βράδυ, οικειοθελώς, παρέμεινε στο reality επιβίωσης, για 20 εβδομάδες.

Στο διάστημα αυτό σε 171 αγώνες που συμμετείχε, είχε 114 νίκες και 57 ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης.

Από τη στιγμή που η αμοιβή του ήταν για 1.000 ευρώ την εβδομάδα, η συμμετοχή του στο Survivor θα του αποφέρει 20.000 ευρώ.

Βέβαια, δεν ξέρουμε αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο για την αποχώρησή του και αν υπάρχει οικονομικό πέναλτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ