MasterChef: «Ο Γιάννης έκανε γυμναστική και σταμάτησε όταν έφυγε η Μαρία», είπε ο «Τζαμάλ» (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Ο Γιάννης έκανε γυμναστική και σταμάτησε όταν έφυγε η Μαρία», είπε ο «Τζαμάλ» (vid)
Η Μαρία μπορεί να έφυγε από το MasterChef αλλά ακόμα την συζητούν, όπως φαίνεται.

Γεμάτο εντάσεις και… σπόντες θα είναι και το σημερινό (10/5) επεισόδιο του MasterChef, αφού οι παίκτες βαθμολογούνται για την δοκιμασία στην οποία έλαβαν μέρος σαν ομάδες και οι κριτές δεν είναι και τόσο… ευχαριστημένοι.

Ωστόσο, οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής μίλησαν και στην κάμερα της εκπομπής «η Φωλιά των Κου Κου» και όπως ήταν αναμενόμενο δεν έλειψαν για ακόμα φορά οι αποκαλύψεις.

Η Μαρίνα είπε πως είναι επαγγελματίες και όταν μαγειρεύουν είναι μια χαρά, ενώ όταν βγάζουν την ποδιά ξεκινούν οι διαμάχες. «Σκοτωνόμαστε μετά που βγάζουμε την ποδιά», ανέφερε.

Ο «Τζαμάλ» μίλησε για τον Ιωάννη ο οποίος τρώει μπέικον για πρωινό και αδυνατίζει, σε αντίθεση με τον ίδιο που τρώει δημητριακά και παχαίνει.

«Μήπως κάνει γυμναστική;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος κι εκείνος απάντησε: «από τότε που έφυγε η Μαρία δεν τον έχω ξαναδεί να κάνει γυμναστική».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ιωάννης και η Μαρία είχαν έρθει πολύ κοντά στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Σκορδάκης κατά Αλέξανδρου Συνοδινού

Δεν μίλησε και με τα καλύτερα λόγια ο Νίκος όταν ρωτήθηκε για τον Αλέξανδρο και το πώς χώρισε τις ομάδες. Αναφέρθηκε σε κόλπα και στρατηγική.

«Το χώρισμα που έκανε ο Αλέξανδρος ήταν τελείως στρατηγικό. Το παιδί θέλει εκεί που θα φτάσει, να φτάσει στρατηγικά, με τρικλοποδιές και κόλπα. Δεν μπορεί να μαγειρεύει στα ίσα με δυνατούς αντίπαλους. Δεν μου άρεσε, σίγουρα, αλλά δεν πειράζει, ο Παύλος μια χαρά τα κατάφερε», είπε αρχικά ο Νίκος Σκορδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ