Καυγαδάκι του Σάκη με την Μαριαλένα στο Survivor: «Είσαι λάθος μαζί μου για άλλη μια φορά» (vid)

Gazzetta team
Καυγαδάκι του Σάκη με την Μαριαλένα στο Survivor: «Είσαι λάθος μαζί μου για άλλη μια φορά» (vid)
Η Μαριαλένα στο αποψινό επεισόδιο του Survivor εκφράζει τα παράπονά της στον Σάκη, ενώ ο Κορόμι έχει στιγμές έντασης με Καρολίνα και Τριαντάφυλλο.

Σε πολλά... μέτωπα συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον του αποψινού επεισοδίου του Survivor από το οποίο δεν λείπουν οι εντάσεις με πολλούς και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Στην αρχή του video φαίνεται η Μαριαλένα να εκφράζει τα παράπονά της για την συμπεριφορά των συμπαικτών της: «Εχει μπει ήδη το μαχαίρι μέσα στην πληγή και το κάνουν... έτσι για να γρατζουνάει και να πονέσει περισσότερο», ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει: «Πραγματικά νιώθω αδικημένη όταν όλοι μας είμαστε σε αυτή την κατάσταση».

Στη συνέχεια ο Σάκης λέει: «Είναι έμμισθος αθλητισμός το Survivor. Ένα παιχνίδι ψυχολογίας».

Το καυγαδάκι

Οι δυο τους μάλιστα, έχουν και ένα καυγαδάκι παρουσία του Τριαντάφυλλου, στο οποίο παρουσιάζεται ο εξής διάλογος...

  • Μαριαλένα: «Έχετε καταλάβει οτι εδώ πέρα οτι όλοι περνάμε δύσκολα».
  • Σάκης: «Είσαι λάθος μαζί μου για ακόμα μία φορά»
  • Μαριαλένα: «Σου είπα οτι δεν τα έχω βάλει μαζί σου»
  • Σάκης: «Ναι αλλά συνεχίζεις να λες για εμένα»

Κορόμι εναντίον Καρολίνας και Τριαντάφυλλου

Παράλληλα ο Κορόμι έχει στιγμές έντασης τόσο με την Καρολίνα, όσο και με τον Τριαντάφυλλο. Για την πρώτη ακούγεται να λέει: «Η Καρολίνα είναι αγωνίστρια και όταν χάνει ειδικά από την Ελένη βλέπω να μην το διαχειρίζεται καθόλου καλά», με την Ελένα να μπαίνει στο πλάνο και να λέει: «Η Καρολίνα δεν... ξέρω, στην τρίτη καίγεσαι για εμένα».

Μάλιστα στη συνέχεια, εκνευρίζεται με ένα «κόφτε το» που είπε η Καρολίνα στην καλύβα, ενώ στο συμβούλιο κοντραρίστηκε και με τον Τριαντάφυλλο για την ατάκα που είπε: «Δεν το κάνει για να το απολαύσει, το κάνει για να μειώσει εσένα», χωρίς να γνωστοποιήσει ποιον εννοούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ