MasterChef: «Έλα σκάσε», είπε η Μαργαρίτα στον Τζαμάλ εκνευρισμένη (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Έλα σκάσε», είπε η Μαργαρίτα στον Τζαμάλ εκνευρισμένη (vid)
Ο Τζαμάλ έβαλε τα γέλια, αναφερόμενος στις δυνατότητες του Στέφανου και η Μαργαρίτα προσπάθησε να τον κάνει να συνεχίσει την δουλειά για την δοκιμασία στο MasterChef.

Άλλη μια εξωτερική ομαδική δοκιμασία κλήθηκαν να ολοκληρώσουν οι παίκτες στο MasterChef με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω από τους πάγκους.

Όπως κάθε φορά τα σχόλια ήταν πολλά ανάμεσα στους μάγειρες κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την προσπάθεια του Στέφανου Χιλά, τον οποίο δεν εμπιστεύεται και πολύ:

«Όλοι ξέρουμε τι εστί μακαρόν και Στέφανος. Αυτά τα δύο δεν γίνεται να συμφιλιωθούν» και όταν τον ρώτησαν από την παραγωγή για το πώς λειτουργεί ο Στέφανος, δεν άντεξε και ξέσπασε σε γέλια: «Δεν μπορώ, μην τα πετάς έτσι. Ο Στέφανος βρίσκει συνταγές, δεν ξέρω που τις βρίσκει. Του τις λένε, τις ονειρεύεται; Έχει γεμίσει ένα τετράδιο με συνταγές που δεν τις έχει μαγειρέψει ποτέ και δεν ξέρει καν αν γίνονται στην πραγματικότητα».

Όταν ο Τζαμαλής συνέχισε τα πειράγματα στον Στέφανο, η Μαργαρίτα Νικολαίδου δεν άντεξε την φασαρία του και του φώναξε «έλα σκάσε», για να συνεχίσουν την δουλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ