Ποιον αγαπάμε να... «μισούμε» από το MasterChef 5; (poll)

Gazzetta team
Ποιον αγαπάμε να... «μισούμε» από το MasterChef 5; (poll)
Το φετινό MasterChef έχει αρκετά εκρηκτικούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες που αγαπάμε να... «μισούμε». Μεγάλες κόντρες, φαρμακερές ατάκες, ίντριγκες και δολοπλοκίες.

Αρκετά εκρηκτικούς χαρακτήρες έχει και το φετινό MasterChef 5! Φαίνεται πως η Σπυριδούλα δημιούργησε μια νέα μόδα στον πετυχημένο μαγειρικό διαγωνισμό του Star και οι παίκτες πλέον, πέραν των ικανοτήτων τους στην κουζίνα θέλουν να φανούν και για τον δυναμικό χαρακτήρα τους. Σε σημείο δε, που πολλοί υποστηρίζουν πως τα τελευταία 2 χρόνια ιδίως έχει εξελιχθεί σε reality...

Η κόντρα μεταξύ των Μαρίνα-Κωνσταντίνα και Ιωάννη-Διονύση- Αντώνη-Στέφανου φουντώνει καθημερινά με ατάκες δηλητήριο και μαγειρικές τρικλοποδιές. Η Κωνσταντίνα είχε δώσει λίγο χρόνο στους... αντιπάλους της, όταν είχε κερδίσει το mystery box, ανταπέδωσε και ο Ιωάννης σε αυτήν και τη φίλη της, τη Μαρίνα, η οποία είναι αυτή που συγκεντρώνει τα περισσότερα «βέλη».

Αρχικά φίλη του Ιωάννη (αγκαλιές και φιλιά) στη συνέχεια ορκισμένη «εχθρός» του, καθώς και του Διονύση - για τον οποίο υποστηρίζει ότι απέρριψε ερωτικά - η Μαρίνα είναι ο ορισμός της διαγωνιζόμενης, που άλλα λέει στην κάμερα, άλλα μπροστά στους συμπαίκτες της. Αναφέρεται στο πρόσωπό της σε 3ο ενικό, έχει κατηγορηθεί πως σκέφτεται με πονηριά και διασπείρει τοξικότητα και λέει συνεχώς πως θέλει να τους πετάξει όλους εκτός. Έχει κατηγορηθεί ακόμα πως ήθελε να βγάλει εκτός τη Βίλλυ, για να πλήξει ψυχολογικά τις Μαργαρίτα (σπουδαία μαγείρισσα) και Μαρία (κάτι που κατάφερε και πανηγύρισε δεόντως), ενώ δημιούργησε και πλειοψηφία στην κόκκινη ομάδα για να έχουν το πάνω χέρι στις ψηφοφορίες, αλλά... της γύρισε μπούμερανγκ. Τι άλλο; Ψήφισε την ίδια της τη φίλη, την Κωνσταντίνα και ίσα που της μίλαγε όταν είδε πως άλλαξε και αυτή την ψήφο της. Χαμός... Ναι, στα διαλλείματα μαγειρεύουν κιόλας.

Τα ίδια κάνει και η Κωνσταντίνα, η οποία... κράζει συνεχώς τους υπόλοιπους. Σύμφωνα με τους συμπαίκτες της, είχε πει «γι αυτό ήρθα εδώ, για να τους κράξω όλους» αλλά και «ακόμα δεν έχω βγάλει τον πραγματικό μου εαυτό». Τελευταία έχει ηρεμήσει και φαίνεται να θέλει μια αλλαγή κατεύθυνσης. Ζήτησε συγνώμη από τον Ιωάννη και λέει πως «τα βαρέθηκα όλα αυτά»

Ο Ιωάννης από την πρώτη ομαδική έδειξε ξεκάθαρα πως ήθελε να φτάσει στον τελικό με κάθε τρόπο. Όταν κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του και υπέδειξε για υποψήφια την καλύτερη μαγείρισσα (με τον καλύτερο βαθμό στην ομάδα) Χριστίνα, βρέθηκαν όλοι απέναντί του. Ακόμα και οι φίλοι του Διονύσης και Παππάς (έχει αποχωρήσει οικειοθελώς) απομακρύνθηκαν, αλλά στη συνέχεια τα βρήκαν. Ήταν πολύ κοντά και με τη Μαρίνα αλλά πλέον θέλει να τη βγάλει εκτός διαγωνισμού.

Το ίδιο επιθυμεί και ο Διονύσης, ο οποίος κι αυτός πετάει συνεχώς φαρμακερές ατάκες για τη Μαρίνα και τη φίλη της την Κωνσταντίνα, οι οποίες όπως λένε οι συμπαίκτες τους, είναι κλεισμένες όλη μέρα σε ένα δωμάτιο και δολοπλοκούν.

Ο τρίτος της παρέας των κοριτσιών είναι ο Παύλος, ο οποίος μόνο κακό παιδί δεν είναι, αλλά βρίσκεται στο poll μας για τον απλούστατο λόγο: «Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Δεν βλέπει τις ραδιουργίες της Μαρίνας, με τον Στέφανο μάλιστα να του έχει επισημάνει να την προσέχει, καθώς οι δυο τους (Μαρίνα και Κωνσταντίνα) προσπαθούσαν να τον βγάλουν υποψήφιο.

Εκρηκτικός είναι και ο Στέφανος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία κράζει τα δύο κορίτσια τόσο μπροστά τους όσο και από τον εξώστη. Ο Στέφανος αρχικά δεν τα είχε καλά με τους Διονύση-Ιωάννη, αλλά τώρα είναι... φίλοι. Χαμός!

«Απέναντι» από τα κορίτσια είναι και ο Αντώνης, φίλος των αγοριών και ορκισμένος «εχθρός» με την Κωνσταντίνα, σε σημείο να μην θέλει να δουλέψουν μαζί στην ίδια ομάδα. Ήσυχος κατά τα άλλα, αλλά μπορεί να του ρίξετε άδικο σε αυτή την κόντρα, οπότε τον βάλαμε στους υποψήφιους.

Τελευταίος στη λίστα μας είναι ο Νίκος, ο οποίος κι αυτός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι λέγοντας πως θέλει να τους... πετάξει όλους εκτός και ότι είναι ο καλύτερος μάγειρας, αλλά τελευταία έχει ηρεμήσει κάπως. Μπορεί να φυλάει δυνάμεις...

Για πάμε λοιπόν να δούμε ποιον αγαπάτε να... «μισείτε»;

Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ