Survivor: Ο Αcun «έδωσε» Μαριαλένα και Σάκη στους Τούρκους παίκτες, «από πρώην έγιναν… νυν» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Αcun «έδωσε» Μαριαλένα και Σάκη στους Τούρκους παίκτες, «από πρώην έγιναν… νυν» (vid)
Μιλώντας για την ένωση των ομάδων στο τουρκικό Survivor, ο Acun σχολίασε την σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο Survivor, όχι τόσο λόγω αντιπαραθέσεων ή κλίκας αλλά κυρίως επειδή υπήρξαν ζευγάρι στο πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα στην σχέση τους έχει αναφερθεί μέχρι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, όταν είχε πάρει τον ρόλο του Λιανού και ρώτησε την Μαριαλένα ευθέως τι σκέφτεται για τον Σάκη.

Ωστόσο, στην ένωση των ομάδων του τουρκικού Survivor ο παραγωγός σχολίασε την σχέση των δυο Ελλήνων παικτών.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Σάκη και της Μαριαλένας, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε».

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής τόνισε «Μιλώντας για την ένωση των ομάδων, η οποία στο Ελληνικό Survivor θα γίνει αρχές Απριλίου, σχολίασε με πολύ χιούμορ πως ήδη κάποιοι παίκτες έχουν ενωθεί μεταξύ τους. Ανέφερε συγκεκριμένα τα ονόματα της Άννας Μαρίας και του Νίκου, αλλά έκανε ειδική αναφορά και στον Σάκη και την Μαριαλένα υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα πρώην ζευγάρι στο οποίο υπάρχει έντονος ρομαντισμός. Όπως είπε, αναζωπυρώθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών του παιχνιδιού. Όλη αυτή η αναφορά έγινε επειδή υπήρξε ένα φλερτ και στο τουρκικό ριάλιτι αλλά δεν προχώρησε και από αυτό πήρε αφορμή ο Ατζούν».

Ξεκαθάρισμα Μαριαλένας σε Σάκη

Το πρώην ζευγάρι κοιμήθηκε μαζί το βράδυ, επειδή ο Σάκης τραυματίστηκε και ζήτησε από την Μαριαλένα να κοιμηθεί δίπλα του για να νιώθει καλύτερα και να τον φροντίσει.

Όπως ανέφερε η ίδια, το έκανε καθαρά ανθρώπινα επειδή καταλαβαίνει πως ο Σάκης την νιώθει πιο κοντά του, αφού γνωρίζονται καλά.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως η Μαριαλένα είναι ζευγάρι αυτή την περίοδο με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, κάτι που επίσης έχει συζητηθεί. Δηλαδή πως βλέπει εκείνος το γεγονός ότι η κοπέλα του έχει έρθει τόσο κοντά με τον πρώην της στο ριάλιτι.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι φήμες για επανασύνδεση Μαριαλένας και Σάκη έχουν φουντώσει για τα καλά.

Όμως στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», ο δημοσιογράφος Α. Μίχας ανέφερε πως «πριν δυο εβδομάδες υπήρξε μια συνάντηση Μαριαλένας και Σάκη, την οποία μάλιστα κατέγραψαν οι κάμερες. Η Μαριαλένα ζήτησε από την παραγωγή να μην προβληθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους αυτή η συνάντηση. Ήξερε η Μαριαλένα τι έχει ακουστεί στην Αθήνα για την ίδια, τον Σάκη και τον Γιώργο Λιβάνη και ξεκαθάρισε στον πρώην της ότι δεν μπορούν να είναι μαζί, να είναι ζευγάρι αλλά να είναι φίλοι. Εκείνος στο συγκεκριμένο σημείο έδειξε συγκαταβατικός. Προφανώς ακολουθεί κάποια στρατηγική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ