Ροντέο στο Survivor: «Αποχώρησε οικειοθελώς ο Καλλίδης» (vid)

Gazzetta team
Ροντέο στο Survivor: «Αποχώρησε οικειοθελώς ο Καλλίδης» (vid)
Αυτό που υπήρχε ως φήμη για τον Πάνο Καλλίδη στο Survivor, όλα δείχνουν οτι έγινε πραγματικότητα.

Μετά την ένταση που υπήρχε το τελευταίο διάστημα στους Μπλε του Survivor, είχε κυκλοφορήσει έντονα το σενάριο που ήθελε τον Πάνο Καλλίδη να αποχωρεί οικειοθελώς από τον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τα όσα είπε στην εκπομπή του Open «Έλα Χαμογέλα», το Σάββατο το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά κατά την διάρκεια του αγωνίσματος που προηγήθηκε του συμβουλίου όπου έχουμε την καθιερωμένη αποχώρηση, η Μπλε ομάδα προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση.

Με τους Κόκκινους να έχουν το προβάδισμα, ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του.

Έτσι και παρά το γεγονός οτι οι γιατροί είχαν διαγνώσει πως μπορεί να αγωνιστεί κανονικά, την θέση του πήρε ο Γιώργος Ταβλαδάκης, ο οποίος μάλιστα έφερε πόντο για την ομάδα του, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής χάρισε τη νίκη στους Μπλε.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, αμέσως μετά υπήρξε μεγάλη ένταση, με τον Γιώργο Κοψιδά να είναι πολύ εκνευρισμένος, με την όλη κατάσταση να αναγκάσει τον Πάνο Καλλίδη να αποχωρήσει οικειοθελώς από το reality επιβίωσης.

Πάντως, η εκπομπή δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή και να μείνει τελικά, προκειμένου να μην χαλάσει ο προγραμματισμός που έχει γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ