Ανατριχιαστική καταγγελία 18χρονης: Ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς (vid)

Gazzetta team
Ανατριχιαστική καταγγελία 18χρονης: Ξυλοκοπήθηκε και παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από αστυνομικούς (vid)
Η δικηγόρος, Άννυ Παπαρούσου επιβεβαίωσε το περιστατικό με την 18χρονη Έφη.

Η δικηγόρος της 18χρονης, Άννυ Παπαρούσου δημοσιοποίησε απίστευτες λεπτομέρειες για την βία που βίωσε η Έφη.

Εδώ και δύο μέρες κυκλοφορούσε στα social media μία καταγγελία σχετικά με ένα περιστατικό αστυνομικής βίας με θύμα μία 18χρονη, την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, η Έφη, όπως είναι το όνομά της, κάποιες ώρες μετά τα επεισόδια που έγιναν στην μεγάλη συγκέντρωση, συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ένας εκ των οποίων την απείλησε «Εσύ θα γ@μ!θ€!ς», να το θυμάσαι.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά όταν επιχείρησε να αντιδράσει, δέχθηκε μία μπουνιά στο πρόσωπο, πριν ακολουθήσουν νέα χτυπήματα από άνδρες των ΜΑΤ που είχαν ως αποτέλεσμα να κάνει εμετό με αίμα.

Αναλυτικά το κείμενο της καταγγελίας...

#Δίκτυο_αλληλεγγύης_ενημέρωσης #ΔΑΕ68 #Ενημέρωση Λάβαμε και αναδημοσιεύουμε: 18χρονη από την Ναύπακτο ξυλοκοπείται και...

Δημοσιεύτηκε από Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021

Η δικηγόρος της 18χρονης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Kontra 24» επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αν και είχε συλληφθεί από την Τρίτη το βράδυ, ακόμα είναι στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

«Ξέρετε εκεί δεν υπάρχουν και πολλά δικαιώματα», είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως της έχουν αρνηθεί ιατρική περίθαλψη.

Όσο για το πως θα κινηθεί από εδώ και πέρα, η κ. Παπαρούσου είπε πως αυτό θα αποφασιστεί όταν η Έφη βγει επιτέλους από την ΓΑΔΑ, επισημαίνοντας πως το να βρεθούν αυτοί που έκαναν όσα καταγγέλλει είναι εύκολο, καθώς τα ονόματά τους είναι στην δικογραφία της σύλληψης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ