Survivor: Νέα στοιχεία για το "Amber Alert" του Αλέξη και του Κρις και το περιστατικό με τον σεκιουριτά (vid)

Gazzetta team
Survivor: Νέα στοιχεία για το "Amber Alert" του Αλέξη και του Κρις και το περιστατικό με τον σεκιουριτά (vid)
Την προηγούμενη βδομάδα όλοι μιλούσαν για τον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη, οι οποίοι φαίνεται να πήγαν να φάνε σε ξενοδοχείο του νησιού.

Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό πως οι Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης των Μπλε του Survivor δεν χάθηκαν στο δάσος - όπως υποστήριξαν οι ίδιοι - αλλά πήγαν σε ξενοδοχείο της περιοχής του Άγιου Δομίνικου, για να βρουν φαγητό.

Πολλοί υποστήριζαν πως στην επιστροφή τους στην παραλία, οι Παππάς και Σταμούλης ενεπλάκησαν σε βίαιο καβγά με ένα σεκιούριτι, ο οποίος τους έκανε επίπληξη για την πράξη τους και την παραβίαση των κανονισμών. Μάλιστα, ακουγόταν πολύ έντονα ότι οι δύο παίκτες χτύπησαν τον σεκιούριτι.

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος υπήρξε και ο ίδιος παίκτης στο πρώτο "Survivor", ανέφερε στο OPEN ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ευσταθεί. Αν είχαν όντως χειροδικήσει, η παραγωγή θα τους είχε αποβάλει.

Όπως είπε ο Κωνσταντίνος, οι παίκτες υπογράφουν ένα συμβόλαιο προτού μπουν στο παιχνίδι. Συναινούν ότι θα αποβληθούν από το ριάλιτι σε περίπτωση χειροδικίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ