Lamanif: Τον πήγαν στο νοσοκομείο και μετά για κατάθεση (vid)

Gazzetta team
Lamanif: Τον πήγαν στο νοσοκομείο και μετά για κατάθεση (vid)
Αναλυτικά ο εντοπισμός του οι κινήσεις που ακολούθησαν από την Ελληνική Αστυνομία που έφτασε στο σημείο.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα της εξαφάνισης του Lamanif, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Τρίτης με αποτέλεσμα να εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

Όπως ανακοίνωσε η Αγγελική Νικολούλη, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο Λάμπρος Μανιφάβας λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε, ενώ λίγο το πρωί άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που ήθελαν τον 24χρονο ράπερ να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το thestival, για τον εντοπισμό του είχε συστηθεί ειδική ομάδα από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης που κατάφερε να τον βρει στην ανατολή πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στην Ανάληψη.

Βρισκόταν σε έναν υπαίθριο χώρο μόνος του και δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση. Για αυτό και οδηγήθηκε από τους αστυνομικούς, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν, μεταφέρθηκε από εκεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να δώσει κατάθεση, όπως απαιτείται από τη στιγμή που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ