Ροντέο στο Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε στη... σέντρα την Ελευθερίου με αποκαλύψεις (vid)

Gazzetta team
Ροντέο στο Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έβγαλε στη... σέντρα την Ελευθερίου με αποκαλύψεις (vid)
Χαμός στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor με αποκαλύψεις από τον Τριαντάφυλλο για την Ελευθερία Ελευθερίου και μεγάλη ένταση.

Επεισοδιακό ήταν ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν στο χθεσινό συμβούλιο με την λεκτική αντιπαράθεση που είχαν αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Τριαντάφυλλος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια, χαρακτήρισε τη νέα της ομάδας, τους «Μπλε» δηλαδή, πιο δεμένη από ότι ήταν αυτή τον διάσημων πριν την διάλυση που ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας.

Η απάντηση Τριαντάφυλλου

Τότε το λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του με... αποκαλύψεις: «Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε πριν σε μένα για ηθική και η ίδια με έπιανε σε γωνίες που δεν καταγραφόταν κάτι, έχω και μάρτυρα, για να μας πει «τι είναι αυτή η Κάτια;», «αυτή είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι, δεν την πάω καθόλου, την μισώ». Αυτά τα λόγια τα είπε και ήταν ο Πάνος μπροστά», χωρίς ωστόσο ο Πάνος Καλλίδης να παίρνει θέση, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου γελούσε ειρωνικά.

Η υπεράσπιση της Ελευθερίου

Ο Περικλής Κονδυλάτος πήρε τον λόγο, υποστηρίζοντας την Ελευθερία Ελευθερίου και εξαπολύοντας επίθεση στον Τριαντάφυλλο, λέγοντας: «Αν δεν φύγω αυτή την εβδομάδα, θα φύγω την επόμενη με την κατεύθυνση που η ομάδα έχει πάρει».

Εμπλοκή Τζέιμς

Μάλιστα, σε κάποια φάση υπήρξε και νέα ένταση με τον Τζέιμς Καφετζή, για τον οποίο ο Τριαντάφυλλος είπε: «Να σταματήσει ο Τζέιμς να με ειρωνεύεται, δεν με ξέρει και από χθες! Αυτά να τα κάνει στην παρέα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ