Survivor: «Θα γελάσουν και οι πέρδικες», επική ατάκα του Τριαντάφυλλου (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Θα γελάσουν και οι πέρδικες», επική ατάκα του Τριαντάφυλλου (vid)
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε τόσο για την Έλενα Κρεμλίδου όσο και για το θέμα με τις προμήθειες πριν την αλλαγή των ομάδων στο Survivor.

Στο θέμα με την αντίδραση της Έλενας Κρεμλίδου για την Ασημίνα Ιγγλέζου στο συμβούλιο του Survivor, αναφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφέρθηκε στο πάθος που βλέπει στη νέα της ομάδα και δήλωσε σχεδόν βουρκωμένη πως θαυμάζει τους κόκκινους γιατί πάντα βρίσκουν τη δύναμη να σηκωθούν και να αγωνιστούν ξανά και ξανά με όλη τους την ψυχή.

Οι δηλώσεις της Ασημίνας έφεραν ειρωνικά χειροκροτήματα από τη Μπλε ομάδα, με την Μαριπόζα, μάλιστα, να αναφέρει γελώντας... «Ασημίνα Ιγγλέζου 2021». Τότε, ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στην influencer λέγοντάς της: «Μαριπόζα, είσαι ένα φρέσκο κορίτσι, όμορφο, με πολλούς followers στο Instagram. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και πραγματικά θέλω να σε ακολουθήσω και στο Instagram, γιατί μου κινείς το ενδιαφέρον, αλλά μια γυναίκα που είναι μάνα και μίλησε με τρεμάμενη φωνή και πήγε να κλάψει σε κάτι που έβαλε την ψυχούλα της, εσύ έκανες ότι ενθουσιάστηκες και χειροκρότησες ειρωνικά. Δεν σε τιμάει ρε συ. Στο λέω φιλικά τελείως. Επειδή σε συμπαθώ στο λέω, σαν συμβουλή ως μεγαλύτερος. Αν δεν το έκανες για την Ασημίνα και το έκανες για κάτι άλλο, σου ζητάω συγγνώμη. Αν το έκανες για την Ασημίνα, μην ξεχνάς ότι σε ακολουθεί πολύς κόσμος σαν την Ασημίνα και δεν βγάζει ωραία εικόνα για σένα αυτό».

Ωστόσο αυτό δεν έμεινε μόνο στο συμβούλιο του νησιού αλλά το συζήτησαν και μεταξύ τους οι παίκτες της κόκκινης ομάδας με τον τραγουδιστή να λέει «Επιτρέπεται τώρα να μιλήσει έτσι σε μια γυναίκα ή σε ένα κορίτσι, αλλά σε μια γυναίκα που έχει στην ηλικία της παιδί και με τρεμάμενη φωνή κάτι έλεγε και πήγε να κλάψει η κοπέλα και λέει ενθουσιάστηκα και ειρωνεύτηκε. Επειδή έχεις followers, τι είσαι; Ασημίνα, πράγμα που επαναλαμβάνεται δεν είναι τυχαίο. Και στην Σοφία είχε πει, μάνα είσαι εσύ; Δεν το δέχομαι ρε φίλε, δεν το δέχομαι κι ας φύγω», ανέφερε.

Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στο θέμα με τις προμήθειες και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής είπε πως «είναι καταγεγραμμένο, υπάρχει η κούπα. Θα γελάνε και οι πέρδικες, είναι καταγεγραμμένο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ