Masterchef: Η συνεργασία του Αλέξανδρου με τον Γκόρντον Ράμσεϊ και το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο

Gazzetta team
Masterchef: Η συνεργασία του Αλέξανδρου με τον Γκόρντον Ράμσεϊ και το τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο
Ο υποψήφιος Masterchef μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γκόρντον Ράμσεϊ και την εμπειρία του Λονδίνου

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο MasterChef, με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να κερδίσουν τους τρεις κριτές και μια θέση στο σπίτι. Ο Αλέξανδρος Συνοδινός βρέθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του MasterChef κατόρθωσε σε κάθε περίπτωση να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την αποκάλυψη που έκανε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, στο Λονδίνο συγκεκριμένα τα τελευταία 9, αλλά λόγω της όλης κατάστασης επέστρεψα στην Ελλάδα. Δουλειές δεν υπάρχουν και βρήκα το MasterChef σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ. Έχω περάσει από πολλά εστιατόρια. Βρέθηκα σε μια ξένη χώρα, έτρεξα μόνος μου, μέσα σε τρεις μέρες γύρια γύρω στα 60 εστιατόρια πόρτα – πόρτα. Μία από αυτές ήταν και η πόρτα του Γκόρντον Ράμσεϊ σε ένα από τα εστιατόρια του».

«Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι. Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο MasterChef.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ