Χαμός στην Κρήτη με παντρεμένο ιερέα: Έκανε τον... γαμπρό για να αποσπάσει χρήματα

Gazzetta team
Χαμός στην Κρήτη με παντρεμένο ιερέα: Έκανε τον... γαμπρό για να αποσπάσει χρήματα
Καταγγελία στην Μητρόπολη για ιερέα που έκανε τον δημοτικό υπάλληλο και τα... γλυκά μάτια σε μία γυναίκα για να της αποσπάσει χρήματα.

Σάλος στην Κρήτη, με τον ιερέα που έκανε τον δημοτικό υπάλληλο, προσέγγισε μία χωρισμένη μητέρα και κατάφερε να της αποσπάσει σεβαστό χρηματικό ποσό.

Οι καταγγελίες μάλιστα που φέρνει στην δημοσιότητα το cretalive.gr, έφτασαν μέχρι και την Μητρόπολη, η αναμένεται να κινήσει διαδικασία πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του και να κληθεί ώστε να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τα όσα του αποδίδονται.

Η ιστορία

Οι δυο τους, γνωρίστηκαν μέσω social media, όπου ο ιερέας συστήθηκε ως διαζευγμένος δημοτικός υπάλληλος, κέρδισε την εμπιστοσύνη της αλλά και την συμπάθεια των ανήλικων παιδιών της.

Στο πρόσωπο του η καταγγέλλουσα θεώρησε ότι είχε βρει το ταίρι που αναζητούσε, έναν άνθρωπο να μοιραστεί τις αγωνίες της, να την κατανοεί και να την στηρίζει. Είχε βγει από ένα άσχημο διαζύγιο και μία νύχτα αναγκάστηκε να πάρει τα ανήλικα παιδιά της και να φύγει. Με την στήριξη των γονιών της εγκαταστάθηκε σε άλλη περιοχή της Κρήτης για μια νέα αρχή, αλλά δεν άργησε, όπως καταγγέλλει, να καταλάβει ότι είχε πέσει θύμα απάτης με σκοπό την απόσπαση χρηματικού ποσού.

Έπεσε από τα σύννεφα, όπως υποστηρίζει, όταν ανακάλυψε με την συνδρομή φίλων της ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει στο σπίτι της και αποκαλούσε «παιδιά του» τα παιδιά της, την είχε κοροϊδέψει με αισχρό τρόπο. Κεραυνοβολήθηκε όταν διαπίστωσε ότι ούτε διαζευγμένος είναι ούτε δημοτικός υπάλληλος αλλά παντρεμένος και ιερέας!

Σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, η γυναίκα υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή τής ζήτησε χρήματα, ισχυριζόμενος ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάγκη και θα της εξηγούσε με την πρώτη ευκαιρία τι ακριβώς συμβαίνει. Σαφή εξήγηση δεν έδωσε ποτέ, ενώ λίγους μήνες μετά, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Ο σύντροφος της την αιφνιδίασε και με απολογητικό ύφος ζήτησε κάποια επιπλέον χρήματα. Μετά από αυτό χάθηκε κάθε ίχνος του και η ίδια αναγκάστηκε να κάνει τον «ντετέκτιβ» για να βρει την άκρη του νήματος, όπως καταγγέλλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ