Μπογδάνος για φαρμακευτική κάνναβη: «Πρέπει να κάνεις... ντίλια για να βρεις το φάρμακό σου;» (vid)

Gazzetta team
Μπογδάνος για φαρμακευτική κάνναβη: «Πρέπει να κάνεις... ντίλια για να βρεις το φάρμακό σου;» (vid)
Υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης τάχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ μίλησε για το false alarm που τρώει τα βράδια.

Μετά τον Άδωνι Γεωργιάδη και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φαίνεται πως έχει αλλάξει άποψη σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη.

Κάτι που κατέστησε σαφές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρωινό» όπου ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα αυτό και απάντησε: «Φουλ υπέρ. Υπάρχουν άνθρωποι που πάσχουν από ασθένεις και λέει ο γιατρός οτι η μαριχουάνα κάνει καλό. Ψάχνουν να την βρουν στην μαύρη αγορά, στην παρανομία. Πρέπει να κάνεις ντίλια για να πάρεις το φάρμακό σου;».

Από εκεί και πέρα, αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε σχετικά με την Eurovision για την οποία είπε πως θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι ένας μουσικός διαγωνισμός ή αν ένας διαγωνισμός διαφορετικότητας.

«Μου άρεσε το τραγούδι της Μάλτας, αλλά με ενοχλεί το γεγονός οτι προβάλλεται το γεγονός πως τραγουδίστρια έχει 80 κιλά παραπάνω. Νομίζω οτι η Eurovision έχει αρχίσει να γίνεται ένα σόου όπου η πραγματική μάχη θα είναι μεταξύ αυτών που είναι να τραγουδήσουν και αυτών που είναι να δείξουν πόσο διαφορετικοί είναι. "Γειά σας έχω πέος και έχω μούσι"», κάτι που σχολιάστηκε από την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Επίσης, αναφέρθηκε και στο false alarm όπως το χαρακτήρισε, που «τρώει» κάθε βράδυ με το hastag #bogdanos, το οποίο όμως πάει στον Hλία Μπόγδανο του Survivor.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ