Βίντεο ντοκουμέντο της 11χρονης στα Χανιά πριν βρεθεί νεκρή στα βράχια των Αγ. Αποστόλων (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο της 11χρονης στα Χανιά πριν βρεθεί νεκρή στα βράχια των Αγ. Αποστόλων (vid)
Το video που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ δείχνει την μικρή Ιωάννα στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς την θάλασσα.

Στοιχεία για να λύσει τον γρίφο του θανάτου της μικρής Ιωάννας, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία σε ένα video ντοκουμέντο που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας και το οποίο καταγράφει την τελευταία της βόλτα.

Θυμίζουμε πως το 11χρονο κορίτσι αγνοείτο από την Τρίτη και τελικά χθες το απόγευμα βρέθηκε νεκρό, έχοντας πέσει από τα βράχια και από ύψος 20 μέτρων, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Σε αυτό το video λοιπόν, η μικρή βρίσκεται μόνη της στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα όπου λίγες ώρες αργότερα εντοπίζεται νεκρή.

Η εξαφάνιση

Η Ιωάννα αφού ενημέρωσε τους γονείς της, είχε φύγει από το σπίτι της στον οικισμό Παρηγοριά για να πάει βόλτα προς την θάλασσα. Η ώρα περνούσε, αλλά δεν επέστρεφε και το επόμενο πρωί η μητέρα της, δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα την εξαφάνιση της 11χρονης.

Λίγες ώρες αργότερα, βρέθηκε από δύο έφηβους που είχαν πάει στην εκκλησία των Αγίων Αποστόλων και ενημέρωσαν τρομαγμένοι την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, αλλά η ΕΛ.ΑΣ συνεχίζει προς πάσα κατεύθυνση, καθώς αν δεν πρόκειται για ατύχημα, το ερώτημα είναι τί είναι αυτό που οδήγησε ένα 11χρονο κορίτσι να βάλει τέλος στην ζωή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ