Χρυσοχοΐδης: «Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η ΕΛ.ΑΣ θα βρει τους ενόχους»

Gazzetta team
Χρυσοχοΐδης: «Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η ΕΛ.ΑΣ θα βρει τους ενόχους»
Σίγουρος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πως οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συλληφθούν γρήγορα.

Την σιγουριά του πως οι δράστες της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, θα συλληφθούν και σύντομα μάλιστα, παρουσιάστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συναντήθηκε εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος του ζήτησε να επισπευστούν οι διαδικασίες για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε ειδεχθές το έγκλημα αυτό, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «H δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί έγκλημα ειδεχθές. Η δημοσιογραφική του ιδιότητα, στην περίπτωση αυτή, αποκτά ιδιαίτερο βάρος. Ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό και με εντολή του θα επισπευστούν οι έρευνες. Η Ελλάδα σε κάθε στατιστική είναι μια χώρα με μικρό αριθμό ανθρωποκτονιών σε όλη την Ευρώπη. Είναι ασφαλής και φιλήσυχη χώρα. Η Ελληνική Πολιτεία, η Ελληνική Δημοκρατία, αποδίδει σεβασμό στην ελευθεροτυπία και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην ελληνική δικαιοσύνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ