Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως έγινε νονός ενώ απαγορεύονται οι βαφτίσεις (pics)

Gazzetta team
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε πως έγινε νονός ενώ απαγορεύονται οι βαφτίσεις (pics)
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για την βάφτιση και η εξήγηση που έδωσε για την τέλεσή της.

Χθες το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε μία ανάρτηση, η οποία προκάλεσε μεγάλο ντόρο στα social media.

Και αυτό γιατί ο Υπουργός Ανάπτυξης γνωστοποίησε πως έγινε νονός, βαφτίζοντας τον μικρό Νικόλαο στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης έγραψε: «Είχα την Τιμή να βαφτίσω ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Νικόλαο, στον Ι.Ν. του Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα (σε άδειο Ναό λόγω του ιού δυστυχώς). Συγκινούμαι πολύ όταν σκέφτομαι ότι ένας ακόμη πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος προστέθηκε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Καλότυχος!».

Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ που ισχύει αυτή την περίοδο, στην Αθήνα που είναι σε βαθύ κόκκινο δεν επιτρέπονται ούτε γάμοι, ούτε βαφτίσεις. Μόνο κηδείες...

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές αναρτήσεις στο Twitter για αυτό, μία εκ των οποίων ήταν της περιφερειακής συμβούλου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αττικής, Δέσποινας Κουτσούμπα, η οποία έγραψε...

«Ένα θέμα με την ισονομία το χουμε σε αυτή τη χώρα ε; χτεσινό ποστ του AdonisGeorgiadi. Μόνο που σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ.14453/5.3.2021 οι βαφτίσεις στην Αττική δεν επιτρέπονται. Για τα μέλη της ΝΔ ισχύει άλλη ΚΥΑ;».

Σε αυτό απάντησε ο ίδιος ο Υπουργός, εξηγώντας πως μπόρεσε να γίνει η βάφτιση...

«Κυρία Κουτσούμπα θα σας λυπήσω αλλά για την συγκεκριμένη βάπτιση η οικογένεια για σοβαρούς οικογενειακούς της λόγους έκανε αίτηση και έλαβε άδεια για την πραγματοποίηση της την συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η άδεια έχει ημερομηνία 05/03/2021 και εξεδόθη από την Πολιτική Προστασία»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ