Survivor: Η Μαριάνθη είπε ψέματα και η αποκάλυψη τους προκάλεσε ένταση (vid)

Gazzetta team
Survivor: Η Μαριάνθη είπε ψέματα και η αποκάλυψη τους προκάλεσε ένταση (vid)
Άλλα βεβαίωνε η Μαριάνθη στους συμπαίκτες της στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor - και άλλα είπε μπροστά στην κάμερα-, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση στην «κόκκινη» ομάδα.

Στην ομάδα των "κόκκινων" του Survivor υπάρχει μεγάλη ένταση το τελευταίο διάστημα, καθώς τα μέλη της έχουν απομονώσει τον Τριαντάφυλλο, κατηγορώντας τον για ψέματα. Σαν να μην έφτανε αυτό στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε μία ακόμα μία... εστία με κεντρικό πρόσωπο την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Τόσο αυτή, όσο και ο Παύλος Γαλακτερός, δεν ένιωσαν καλά που δεν δόθηκε μερίδιο στον απομονωμένο Τριαντάφυλλο από τους 6 αστακούς και 6 σαλάχια που κτύπησαν με ψαροντούφεκο ο Κώστας και ο «Κόρο». Ο Παύλος είπε σε ανάλογη περίπτωση προτιμά και αυτός να μην πάρει μερίδιο, γιατί δεν μπορεί να τρώει και να βλέπει τον άλλον δίπλα του νηστικό, αλλά η Μαριάνθη το πήγε λίγο παρακάτω.

Ο Γιώργος Κορόμι που είναι ο βασικός ψαροντουφεκάς της ομάδας, είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να χαλαλίσει ούτε ένα γραμμάριο κόπου για να τρώει ο Τριαντάφυλλος, που λέει διαρκώς ψέματα και κάνει τουρισμό ξαπλώνοντας στην παραλία και αν έχει τέτοιες ευαισθησίες η Μαριάνθη, τότε να του δώσει αυτά που βρίσκει κρυφά στη ζούγκλα και τα τρώει μόνη της!

Εκείνη με τη σειρά της διαβεβαίωνε τους πάντες πως δεν έχει βρει και δεν έχει φάει τίποτα με αποτέλεσμα να προκύψει μεγάλη ένταση, ενώ στην κάμερα, όταν ρωτήθηκε σχετικά το παραδέχθηκε.

Από τη δική του πλευρά ο Ασημακόπουλος είπε ότι όλα αυτά γίνονται επειδή συνεχώς τα προκαλεί ο Τριαντάφυλλος που έχει κάνει άνω- κάτω την ομάδα, προβλέποντας το μέλλον της δυσοίωνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ