Εμπάργκο του ΚΚΕ σε ΣΚΑΪ μετά το «κόψιμο» της Κανέλλη (pic)

Gazzetta team
Εμπάργκο του ΚΚΕ σε ΣΚΑΪ μετά το «κόψιμο» της Κανέλλη (pic)
Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ με την οποία κάνει λόγο για λογοκρισία του ΣΚΑΪ, με αφορμή το «κόψιμο» της Λιάνας Κανέλλη στην εκπομπή «Σήμερα».

Το ΚΚΕ γνωστοποίησε την απόφασή του να μην επιτρέψει σε άλλο βουλευτή ή πολιτικό στέλεχός του να φιλοξενηθεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μετά την ένταση που δημιουργήθηκε στην εκπομπή «Σήμερα» ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και την Λιάνα Κανέλλη, με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά της εκπροσώπου του ΚΚΕ στο video που έχει δει το φως της δημοσιότητας από χθες βράδυ, με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ να λένε «πάμε να τους γ@μ!σ0Υμ€, πάμε να τους σκοτώσουμε» όταν ενημερώθηκαν από το κέντρο για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους.

Η Λιάνα Κανέλλη αρχικά αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον αστυνομικό που χτύπησε κοπέλα, ενώ στη συνέχεια καταδίκασε απερίφραστα την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ. Στη συνέχεια μετέφερε στον αέρα της εκπομπής την παραπάνω φράση των αστυνομικών, κάτι που προκάλεσε την «έκρηξη» του Δημήτρη Οικονόμου, ο οποίος λίγο αργότερα την «έκοψε».

Η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ αναφέρει: «Μετά τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα λογοκρισίας σε καλεσμένους του ΚΚΕ στις εκπομπές του πρωινού άτυπου κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Οικονόμου του ΣΚΑΪ, είναι προφανές ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται στο εξής να νομιμοποιήσει με την -ούτως ή άλλως σπάνια- παρουσία του αυτές τις πρακτικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ