Νέο video ντοκουμέντο: Έτσι έγινε η επίθεση στον αστυνομικό (vid)

Gazzetta team
Νέο video ντοκουμέντο: Έτσι έγινε η επίθεση στον αστυνομικό (vid)
To video αποτυπώνει τα δευτερόλεπτα πριν την επίθεση και το πώς έμεινε πίσω ο άνδρας της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, βλέπει το φως της δημοσιότητας…

Σε αυτό καταγράφονται τα δευτερόλεπτα πριν την επίθεση που δέχθηκε και το πώς έμεινε πίσω, με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια των διαδηλωτών που τον τραυμάτισαν πολύ σοβαρά.

Το χρονικό...

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό λοιπόν, η ομάδα ΔΡΑΣΗ βρίσκεται στον παράλληλο της Λεωφόρου Συγγρού και έχει σταματήσει λίγο πριν περάσει από κάτω από τον κεντρικό δρόμο, εξαπολύοντας επίθεση στους διαδηλωτές που βρίσκονταν από την πάνω πλευρά.

Ωστόσο οι άνδρες της δεν έβλεπαν τι γινόταν από πίσω τους, όπου εκείνη την ώρα δεκάδες άτομα άρχισαν να τους εκτοξεύουν ότι είχαν στην κατοχή τους και να τους πλησιάζουν επικίνδυνα.

Μόνο που δεν περιορίστηκαν σε αυτό, αλλά επιδίωξαν την μάχη σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τραπούν σε φυγή.

Οι πρώτοι που είχαν κατέβει, άρχισαν να ανεβαίνουν στα μηχανάκια και να φεύγουν, ενώ ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν σε ένα από τα τελευταία, με αποτέλεσμα να τον τραβήξουν και να τον ρίξουν κάτω.

Μάλιστα, ένα από τα μηχανάκια της ΕΛΑΣ κάτι έχει πάθει και ο οδηγός του δείχνει να το κινεί με τα πόδια του στην κατηφόρα για να ξεφύγει, όντας μόνος του πάνω σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ