Σας έλειψε; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση (vid)

Gazzetta team
Σας έλειψε; Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στην τηλεόραση (vid)
«Η Κωνσταντίνα ήρθε για να μείνει, νομίζω ότι δεν θα την αφήσουμε να φύγει» είπε στέλεχος από το κανάλι.

Μετά τα ταξίδια της σε Αίγυπτο, Ντουμπάι, Αράχωβα κτλ. και την “επίδειξη” χλιδής στα social media, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έτοιμη να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα στο κανάλι, το οποίο δεν ανανέωσε τη συνεργασία τους την τελευταία φορά.

Η ξανθιά παρουσιάστρια μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Σου Κου Family» επιβεβαιώνοντας πως θα συνεργαστεί ξανά με τον ΣΚΑΪ.

«Μου έχει λείψει πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που μπαίνω σε μια πολύ όμορφη και γνώριμη οικογένεια. Είμαι ευτυχισμένη που σήμερα, ημέρα της γιορτής μου, σηματοδοτείται ένα όμορφο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, που μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το Survivor μου ανοίχτηκε μια πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Για την επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον ΣΚΑΙ, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είπε: «Το κορίτσι το τιμάμε σήμερα, συνεννοημένο ήταν να έρθουμε στη γιορτή της και σημαδιακό νομίζω για να πούμε κιόλας ότι ξεκινάει η συνεργασία μας. Η Κωνσταντίνα ήρθε για να μείνει, νομίζω ότι δεν θα την αφήσουμε να φύγει. Δεν θα κάνει μόνο ένα πρότζεκτ, θα κάνει παραπάνω, αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο κάτι αυτή τη στιγμή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ