Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ο αστυνομικός του απάντησε: «Δεν θα έπρεπε να αναπνέεις μπά...ρδε» (vid)

Gazzetta team
Δεν μπορούσε να αναπνεύσει και ο αστυνομικός του απάντησε: «Δεν θα έπρεπε να αναπνέεις μπά...ρδε» (vid)
Σάλος στις ΗΠΑ με αστυνομικούς να πατάνε έναν 48χρονο άντρα, ο οποίος τους έλεγε πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά εκείνη τον εξώθησαν στον θάνατο.

Νέα περίπτωση Τζορτζ Φλόιντ συγκλονίζει τις ΗΠΑ, ύστερα από βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίος απεικονίζει αστυνομικούς να έχουν κινητοποιήσει και να πατάνε κάτω έναν άντρα, ο οποίος τους έλεγε πως δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά ένας εξ αυτών του είπε κιόλας «δεν θα έπρεπε να αναπνέεις μπάσταρδε». Ο 48χρονος άνδρας από το Τενεσί πέθανε λίγα λεπτά αργότερα.

Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κανάλι NewsChannel5. Ο William Jennette είχε συλληφθεί δύο μέρες νωρίτερα με την κατηγορία ότι αποτελούσε κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, για άσεμνη συμπεριφορά και αντίσταση κατά της αρχής.

Στο βίντεο ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς να λέει σε συνάδελφό του, ότι πρώτα θα πρέπει να του ακινητοποιήσει τα πόδια.

Ο 48χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, τους λέει όμως ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει, για να απαντήσει «δεν θα έπρεπε να μπορείς να αναπνεύσεις, μπ@στ@ρδε»!

Λίγο μετά απεβίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ