Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ταξίδι στην Αίγυπτο: «Σίγουρα δεν ζούμε στον κόσμο μας» (vid)

Gazzetta team
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το ταξίδι στην Αίγυπτο: «Σίγουρα δεν ζούμε στον κόσμο μας» (vid)
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε για πρώτη φορά για τις διακοπές που έκανε στην Αίγυπτο εν μέσω καραντίνας και οι οποίες είχαν ξεσηκώσει θύελλα αρνητικών σχολίων.

Θέμα συζήτησης είχε γίνει πριν από έναν περίπου μήνα το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, στην Αίγυπτο, εν μέσω πανδημίας. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι τους, αλλά και από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν το οποίο δεν είναι για όλα τα... βαλάντια.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Εγώ», η παρουσιάστρια απάντησε στα συγκεκριμένα σχόλια.

«Στο ταξίδι αυτό, ήμασταν καθόλα νόμιμοι. Ακολουθήσαμε το πρωτόκολλο, κάναμε μοριακά τεστ και ό,τι αρμόζει στην παρούσα συνθήκη. Πήγαμε αυτό το ταξίδι για να γιορτάσουμε τα γενέθλια του συντρόφου μου, θέλοντας να ομορφύνουμε την καθημερινότητά μας. Δεν ήταν κανενός μας στόχος να προβάλλουμε κάτι προκλητικό. Σίγουρα «δεν ζούμε στον κόσμο μας», γιατί άκουσα πολλά επικριτικά σχόλια», απάντησε η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Δεν θα απολογηθώ για την απόφασή μου, σίγουρα όμως με ενόχλησε η τοποθέτηση κάποιων συναδέλφων μου. Εγώ στηρίζω τις αποφάσεις μου, αλλά όσο δυναμικός κι αν είσαι, υπάρχει και η ευαίσθητη πλευρά των ανθρώπων».

Πηγή: reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ