Η εκπρόσωπος της Αλβανίας για όταν είχε δείρει δύο Ελληνίδες: «Ήταν στα μπουζούκια, μου πέταξαν κάτι» (vid)

Gazzetta team
Η εκπρόσωπος της Αλβανίας για όταν είχε δείρει δύο Ελληνίδες: «Ήταν στα μπουζούκια, μου πέταξαν κάτι» (vid)
Μεγάλος ντόρος έχει ξεσπάσει με μια παλαιότερη συνέντευξη της εκπροσώπου της Αλβανίας στη Eurovision Άντζελας Περιστέρη, η οποία είχε αποκαλύψει ότι έδειρε δύο Ελληνίδες.

Η εκπρόσωπος της Αλβανίας στη Eurovision Άντζελα Περιστέρη είχε πει σε παλαιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη ότι είχε δείρει δύο Ελληνίδες που είχαν κάνει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή της. Τη συνέντευξη την είχε παραχωρήσει σε αλβανικό κανάλι όταν την ρώτησαν για την ζωή της στην Ελλάδα.

«Το ξεκίνημα μου στη γειτονική χώρα ήταν δύσκολο, διότι αντιμετώπιζα προκατάληψη επειδή είμαι Αλβανίδα. Και κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Δεν λέω ότι το άξιζαν, αλλά ούτε θεωρώ πως ήταν σωστή η αντίδρασή μου. Ήμουν όμως 20 ετών και δεν το σκέφτηκα πολύ», είχε πει στους συμπατριώτες της.

Η ίδια μιλώντας για εκείνη τη συνέντευξη που είχε δώσει, αλλά και το περιστατικό ρατσιστικής επίθεσης, ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τα εξής: «Με είχαν καλέσει να μιλήσουμε για την ελληνική μουσική και τον ρατσισμό. Με είχαν ρωτήσει για ένα συγκεκριμένο περιστατικό διότι είχα βιώσει και εγώ τον ρατσισμό όταν είχα έρθει στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κρίνουμε έναν λαό από δύο ακραία άτομα».

Όσο για το περιστατικό διηγήθηκε: «Ήμουν στα μπουζούκια όταν δέχθηκα επίθεση για την καταγωγή μου από δύο γυναίκες. Μάλιστα, μου είχαν πετάξει και ένα αντικείμενο με αποτέλεσμα να αντιδράσω και εγώ λίγο πιο έντονα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ