MasterChef: «Σκασμένοι» οι κριτές με την αποχώρηση του Τζιοβάνι (pics & vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Σκασμένοι» οι κριτές με την αποχώρηση του Τζιοβάνι (pics & vid)
Οι αποχωρήσεις από το MasterChef «αγγίζουν» και τους σεφ, δένονται με τα παιδιά, ωστόσο σε αυτή του Τζιοβάνι, τόσο εμφανής η στεναχώρια τους, δεν ήταν ποτέ ξανά!

«Βαριά» και καθόλα στενάχωρη ήταν η αποχώρηση του Τζιοβάνι από το MasterChef με τους σεφ του μαγειρικού ριάλιτι να μην μπορούν να κρύψουν την στεναχώρια και απογοήτευσή τους, που ο Τζιοβάνι δεν πέρασε στην 6άδα και έφυγε στους 7.

Ένα τεχνικό λάθος, του κόστισε, αλλά το αξιοσημείωτο είναι πως την ώρα που έπαιρνε 6άρια (και ένα 7άρι… τιμής ένεκεν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο) τα λόγια που άκουγε, δεν τα έχουν ακούσει ούτε οι νικητές του μαγειρικού ριάλιτι του Star.

Στις δοκιμασίες αποχώρησης, οι σεφ δεν γνωρίζουν ποιος έχει μαγειρέψει ποιο πιάτο. Το ένα ξεχώριζε εμφανώς για το λάθος του και όταν στην αρχή, ρώτησαν τους Αλέξανδρο, Μαργαρίτα και Τζιοβάνι τι του δυσκόλεψε, από τα συμφραζόμενα του τζιοβάνι κατάλαβαν πως ήταν δικό του το πιάτο.

Εκείνη τη στιγμή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανώς απογοητευμένος κοίταξε τους Κοντιζά και Ιωαννίδη δίπλα του, με τον πρώτο μάλιστα να ξεφυσάει, αντιλαμβανόμενος πως ο Τζιοβάνι- αυτός που όλοι οι διαγωνιζόμενοι έλεγαν πως θα φτάσει τελικό μαζί με τη Μαργαρίτα και ο καλύτερος μάγειρας του διαγωνισμού- είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Αναμφισβήτητα, τους «αγγίζουν» και τους σεφ, οι αποχωρήσεις, «δένονται» με τα παιδιά και περνάνε τόσο χρόνο μαζί τους, ωστόσο τόσο εμφανής η στεναχώρια τους, δεν ήταν ποτέ ξανά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ