Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας: «Άνοιξε το συρτάρι και δώσε ό,τι έχεις»

Gazzetta team
Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας: «Άνοιξε το συρτάρι και δώσε ό,τι έχεις»
Ληστεία στο κέντρο της Αθήνας σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής έγινε τη νύχτα της Παρασκευής από δύο ενόπλους.

Ένοπλη ληστεία σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, στο κέντρο των Αθηνών, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα, δύο άγνωστοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες - αλλά όχι μάσκες στο πρόσωπο - μπήκαν στο ξενοδοχείο, κατευθύνθηκαν στη ρεσεψιόν και προέταξαν ένα πιστόλι στον υπάλληλο, που ήταν εκείνη τη στιγμή στη βάρδια.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να έχει καταθέσει ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, ο ένας από τους δράστες που φώναξε «άνοιξε και δως μου ό,τι έχεις», δείχνοντας του, παράλληλα, ένα κλειδωμένο συρτάρι που υπήρχε στον πάγκο εργασίας. Σημειώνεται πως οι ληστές άρπαξαν το χρηματικό ποσό που υπήρχε μέσα και στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας από το ξενοδοχείο, ενώ πιθανότατα αποχώρησαν από το σημείο με κάποια μοτοσυκλέτα.

Οι κινήσεις τους, ωστόσο, έχουν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στο ξενοδοχείο, με τους δύο δράστες να έχουν ύψος περίπου 1,80 μέτρα, ο ένας να είναι εύσωμος και ο άλλος αδύνατος με αραιό μούσι. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων έχοντας ήδη συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και πληροφορίες από τη μαρτυρία του receptionist.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ