Ο Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο κι έσωσε ένα σκυλάκι: «Πως είναι δυνατόν να πετάνε μια ψυχούλα στα σκουπίδια;» (vid)

Gazzetta team
Ο Χαραλαμπόπουλος μπήκε σε κάδο κι έσωσε ένα σκυλάκι: «Πως είναι δυνατόν να πετάνε μια ψυχούλα στα σκουπίδια;» (vid)
Ένα πανέμορφο σκυλάκι, που κάποιοι «άνθρωποι» είχαν πετάξει στα σκουπίδια, έδωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;», αναρωτήθηκε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου, έσωσαν ένα σκυλάκι που το είχαν πετάξει σ’ ένα κάδο.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο από την στιγμή που βρήκαν τον κουτάβι και όπως αναφέρει πήγε για εμβόλιο κατά του κορονοϊού, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής.

Ενώ βγήκε στον δρόμο να ταΐσει τα αδέσποτα μαζί με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου, εκείνη άκουσε το κλάμα ενός κουταβιού μέσα από ένα κάδο σκουπιδιών.

Αμέσως πήγαν και οι δυο κοντά κι εκείνος μπήκε μέσα στον κάδο, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ώστε να το σώσει. Αφού το βρήκε, το πήρε και το έβαλαν σε μια κούτα ώστε να το πάνε στο σπίτι τους, όπως είπε και η σύζυγός του.

Το κουτάβι είναι μια πανέμορφη φάτσα και ο ηθοποιός στην ανάρτησή του προβληματίστηκε για κάποιους που πετάνε αυτά τα πλάσματα στα σκουπίδια.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «...έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές... σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι αυτό...Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών , η @linaprintzou άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα... Πως είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ