Αχαΐα: Παρέλυσε 10 μέρες μετά τον εμβολιασμό του με Astrazeneca, από το άγχος του
Το AstraZeneca είναι ένα εμβόλιο που έχει χορηγηθεί σε πολύ κόσμο, ωστόσο λόγω της συζήτησης που έχει γίνει γύρω από αυτό, κάποιοι έχουν ενδοιασμούς ή και κάποιο άγχος μέχρι να το κάνουν και να πάνε όλα καλά.
Ίσως σε αυτή την κατηγορία, ανήκει και ένας 32χρονος άνδρας στην Δυτική Αχαΐα, ο οποίος εμβολιάστηκε με το σκεύασμα της AstraZeneca πριν από δέκα μέρες και εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης.
Όπως είναι φυσικό ανησύχησε και ο ίδιος και η οικογένειά του.
Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άνδρας εισήχθη στη νευρολογική κλινική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου μετά από σειρά εξετάσεων διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα παθολογικό εύρημα και το περιστατικό δεν έχει σχέση με το AstraZeneca αλλά προήλθε λόγω υπερβολικού άγχους, από τον φόβο για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει το εμβόλιο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Έρχεται νωρίτερα η χαλάρωση στην βραδινή απαγόρευση και SMS
- Αποκάλυψη: Χούλιγκαν συνελήφθη στα επεισόδια της Ν.Σμύρνης με όπλο! (vid)
- Φούστες στα 30 cm από το έδαφος: Η τρελή απόφαση Πάγκαλου για να μην γκρινιάζει η γυναίκα του (pics)
- Γλυκά Νερά: Με τη μύτη έγινε το τηλεφώνημα που ειδοποίησε την αστυνομία
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Τήνο: Ισχυροί άνεμοι ανήμερα της Παναγίας δυσκολεύουν την κατάσβεση
- Άγριος καβγάς στην Πάρο για μια θέση πάρκινγκ: Τον έπιασε από τον λαιμό και εκείνος απάντησε με κράνος (vid)
- Gen Z vs Boomers: Ποια χαρακτηριστικά θεωρεί κάθε γενιά ότι δείχνουν αν κάποιος «κάνει για γάμο»;