Γλυκά Νερά: Με τη μύτη έγινε το τηλεφώνημα που ειδοποίησε την αστυνομία

Gazzetta team
Γλυκά Νερά: Με τη μύτη έγινε το τηλεφώνημα που ειδοποίησε την αστυνομία
Το χρονικό του σοκαριστικού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά από τη στιγμή που οι δράστες μπήκαν στη μεζονέτα μέχρι και την φυγή τους, αφού είχαν στραγγαλίσει την 20χρονη μητέρα.

Μόνο ως σοκαριστικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι λεπτομέρειες για την εγκληματική ενέργεια που έγινε τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά και αποκαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, με θύμα μία νεαρή γυναίκα...

Οι 3 δράστες λοιπόν κατά την διάρκεια της νύχτας, περίπου στις 4:30, μπήκαν από ένα παράθυρο στο ισόγειο της μεζονέτας που έμενε η οικογένεια με στόχο να πάρουν ότι πολύτιμο υπήρχε εκεί.

Κατά την εισβολή τους στο σπίτι, πρώτα επιτέθηκαν στον 32χρονο άνδρα που εργάζεται στην πολιτική αεροπορία, προκειμένου να μην μπορέσει να αντιδράσεις.

Στη συνέχεια, πήγαν στην 20χρονη σύζυγό του, την οποία ακινητοποίησαν και άρχισαν να την βασανίζουν για να τους αποκαλύψει που έχουν κρυμμένα χρήματα. Κατά την διάρκεια του βασανισμού στραγγάλισαν τη νεαρή κοπέλα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, την ώρα που δίπλα της είχε το 11 μηνών μωρό της.

Μάλιστα στο μεσοδιάστημα, οι δράστες είχαν κρεμάσει τον σκύλο της οικογένειας για να μην προκαλέσει ανησυχία στη γειτονιά με τα γαυγίσματά του.

Φεύγοντας κατάφεραν να πάρουν χρηματικό ποσό 10-15.000 και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Αν και δεμένος, ο 30χρονος κατάφερε να μπορέσει να συρθεί στο τηλέφωνο και με τη μύτη του να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στον ΑΝΤ1.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, ελάχιστα είναι τα πράγματα που έχει μπορέσει να πει στην αστυνομία, καθώς είναι σοκαρισμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ