Αδιανόητο περιστατικό: Πλάκωσαν στο ξύλο οδηγό λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά

Gazzetta team
Αδιανόητο περιστατικό: Πλάκωσαν στο ξύλο οδηγό λεωφορείου επειδή πήγαινε αργά
Ομάδα 6 νεαρών πλάκωσαν στο ξύλο και λήστεψαν οδηγό λεωφορείου στο Ελληνικό επειδή πήγαινε αργά και καθυστερούσε στις στάσεις.

Πραγματικά δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό που συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στο Ελληνικό με θύματα δύο οδηγούς λεωφορείου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το περιστατικό συνέβη στις 17:40 στην στάση που υπάρχει έξω από το μετρό του Ελληνικού.

Εκεί λοιπόν μία παρέα 6 νεαρών που επέβαινε στο 171 που έκανε την διαδρομή Βάρκιζα-Αργυρούπολη, ξεκίνησαν να αποβιβάζονται, όμως εκείνη την ώρα ξεκινούσε το σχέδιό τους.

Οι δύο έμειναν μπροστά στην πόρτα για να μην κλείσει, ενώ οι άλλα τέσσερις τράβηξαν και άνοιξαν την μπροστινή, βρίζοντας τον 57χρονο που βρισκόταν στο τιμόνι.

Ο 65χρονος συνάδελφός του που είχε σχολάσει αλλά ήταν μαζί, προσπάθησε να τους ηρεμίσει, αλλά εκείνοι δεν καταλάβαιναν τίποτα.

Συνέχισαν να του εξαπολύουν επίθεση, επειδή όπως έλεγαν καθυστερούσε αρκετά στις στάσεις, αδιαφορώντας για τον κόσμο.

Σε εκείνο το σημείο η κατάσταση ξέφυγε τελείως... Από την λεκτική επίθεση πήγαμε στην χειροδικία, με τον οδηγό να δέχεται πολλά χτυπήματα, ενώ πάνω στον πανικό του άρπαξαν το τσαντάκι του που είχε την ταυτότητα, το κινητό, αλλά και 400 ευρώ.

Μάλιστα, αφού ολοκλήρωσαν το... έργο τους και εξαφανίστηκαν, ο 57χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την επόμενη μέρα όμως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Ελληνικού για να καταγγείλει το περιστατικό.

Πλέον οι αρχές μετά την κατάθεση των δύο οδηγών, βρίσκεται σε αναζήτηση των νεαρών δραστών, με την βοήθεια video από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ