Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη

Gazzetta team
Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη
Οι αρχές εντόπισαν επαφή από το παρελθόν του Μένιου Φουρθιώτη με τους δύο ποινικoυς που πιάστηκαν χθες από την Ελληνική Αστυνομία.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος προσήχθη χθες το απόγευμα από την Ελληνική Αστυνομία με δύο ακόμα ποινικούς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα από αναλύσεις επικοινωνιών προκύπτει επαφή από το παρελθόν του παρουσιαστή με τους δύο ποινικούς και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της επίθεσης με καλάσνικοφ αλλά και της τοποθέτησης εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το σπίτι του στον Διόνυσο.

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι δύο έχουν «δεθεί» από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ τόσο με τους κάλυκες, όσο και με αποτυπώματα DNA.

Και οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

Οι υποθέσεις που βρίσκονται στο μικροσκόπιο

Συνολικά οι υποθέσεις τις οποίες εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία για να διαπιστώσει αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση μεταξύ τους, είναι η εξής...

  • Η επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στις 16 Απριλίου στη Νέα Ερυθραία κατά την διάρκεια ελέγχου.
  • Η επίθεση με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στις 17 Απριλίου, όταν και η αστυνομία είχε συλλέξει 9 κάλυκες.
  • Ο εμπρηστικός μηχανισμός που εξερράγη στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη.
  • Οι καταγγελίες του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ