«Φτιάξε τώρα τη δική σου σε 4 απλά βήματα»: Το Twitter σχολιάζει την ειδική άδεια του Γεωργιάδη για την βάφτιση (pics)

Gazzetta team
«Φτιάξε τώρα τη δική σου σε 4 απλά βήματα»: Το Twitter σχολιάζει την ειδική άδεια του Γεωργιάδη για την βάφτιση (pics)
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε στη δημοσιότητα την «ειδική άδεια» που εξασφάλισαν οι γονείς του παιδιού από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Σάλος προκλήθηκε στα social media, μετά από ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία γνωστοποίησε πως έγινε νονός, βαφτίζοντας τον μικρό Νικόλαο στον Ιερό Ναό του Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην Αθήνα.

Ωστόσο επειδή η Αθήνα είναι σε «βαθύ κόκκινο» δεν επιτρέπονται ούτε γάμοι, ούτε βαφτίσεις.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μετά τις αντιδράσεις, με ανάρτησή του στο Twitter απάντησε πως «Η βάπτιση στην οποία παρευρέθηκα χθες ως νονός, πραγματοποιήθηκε νομίμως κατόπιν αδείας που εξέδωσε στις 05/03/2021 η Πολιτική Προστασία όταν οι γονείς του παιδιού έκαναν την σχετική αίτηση. Αυτή είναι μία διαδικασία που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει αν έχει σοβαρούς λόγους».

Μάλιστα στην ανάρτηση είχε συμπεριλάβει και το σχετικό έγγραφο.

Ωστόσο, στο twitter σχολιάστηκε αρκετά η «ειδική άδεια», με ατάκες όπως «τώρα μου ζητάει να βγάλω κι εγώ για να την παντρευτώ» ή «φτιάξε κι εσύ την δική σου σε 4 απλά βήματα» και πολλές άλλες. Σε αρκετές αναρτήσεις μάλιστα, οι πολίτες αναρωτιούνται γιατί δεν υπάρχει αριθμός πρωτοκόλλου, ενώ μέσα από το χιούμορ εκφράζουν και την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με αυτό.

«Ο κ. Γεωργιάδης από χθες διαφημίζει ότι συμμετείχε σε βάφτιση, καταστρατηγώντας τα μέτρα και τις απαγορεύσεις που η ίδια η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει», τονίζουν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, υπάρχει ένα μέτρο περιορισμού το οποίο να τηρούν τα μέλη της κυβέρνησής σας; Ή αυτά ισχύουν - υπό την απειλή προστίμου και ξυλοδαρμού - μόνο για τους απλούς πολίτες;», καταλήγει το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ