Υπόθεση Lamanif: Τα sms που αντάλλαξε η 30χρονη που κατηγορείται για εκβιασμό με ανταγωνιστή του ράπερ

Gazzetta team
Υπόθεση Lamanif: Τα sms που αντάλλαξε η 30χρονη που κατηγορείται για εκβιασμό με ανταγωνιστή του ράπερ
Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη «αφέντρα» με ανταγωνιστή του ράπερ Lamanif, ο οποίος εξαφανίστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου, απειλώντας να δώσει τέλος στη ζωή του.

Τα μηνύματα που αντάλλαξε η 30χρονη που κατηγορείται για εκβιασμό με ανταγωνιστή του ράπερ Lamanif αποκαλύπτει δημοσίευμα της «Realnews».

«Ε, στείλε ρεεε. Μη μου κόψεις τα καλά. Με τις στάχτες. Στείλε, ρε, μη μασάς. Στείλε το καλό», της έγραφε ο ανταγωνιστής του ράπερ, με την 30χρονη να του απαντά: «Γνώμη μου, μην τον κάνεις διάσημο χωρίς λόγο! Αν τον ανεβάσεις, μόνο διάσημο θα τον κάνεις». Ο μουσικός επιμένει: «Ρε, θα το κόψω να μη φαίνεται, σε ικετεύω, στείλε. Ο,τι χάρη θέλεις, δεν μπορώωω».

Όπως υποστηρίζει η 30χρονη, μιλώντας στην «Realnews» μέσω του δικηγόρου της, πρόκειται για έναν παιδικό φίλο της, που πρόδωσε την εμπιστοσύνη της. «Στις αρχές Φεβρουαρίου 2021, κάποιος παιδικός μου φίλος, ράπερ επίσης, μου ζήτησε επιτακτικά και συνεχόμενα να του δώσω το βίντεο από περιέργεια. Δέχθηκα πολύ μεγάλη πίεση, του έστειλα το επίμαχο βίντεο και του έκανα συστάσεις να μην ανέβει» λέει χαρακτηριστικά η 30χρονη. Μάλιστα προτίθεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, να στραφεί νομικά τόσο κατά του διάσημου μουσικού και παιδικού φίλου της, υποβάλλοντας μήνυση για διαρροή ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, όσο και κατά του Lamanif, για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, αφού, όπως υποστηρίζει, δεν τον εκβίασε ζητώντας του χρήματα για να μη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

«Δεν του ζήτησα ποτέ χρήματα. Η τελευταία μας επικοινωνία ήταν στις 30 Μαΐου 2020. Γνώριζε για την ύπαρξη του βίντεο. Χωρίσαμε όταν είδα πράγματα, στα οποία δεν μπορούσα να συμμετέχω» δηλώνει η 30χρονη.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ