Νέα επίθεση Κούγια σε Καπουτζίδη: «Ποιος είναι για να ασχοληθώ μαζί του;» (vid)

Gazzetta team
Νέα επίθεση Κούγια σε Καπουτζίδη: «Ποιος είναι για να ασχοληθώ μαζί του;» (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας έκανε νέα επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη κατά την άφιξή του στον Άρειο Πάγο.

Στον Άρειο Πάγο βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να καταθέσει τρεις αναφορές σε βάρος όλων των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση Λιγνάδη.

Εκεί λοιπόν ο γνωστός ποινικολόγος εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ποιος είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης για να ασχοληθώ; Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο που αναφέρουν γιατί κάποιοι, μια δυσφήμισή μου από τον κύριο Λαζόπουλο για έναν τραυματισμό μου από μπράβο που υπάρχει σχετική δικογραφία το παρουσίασαν ως τακουνιά. Είναι κάτι που διαρρέει πολλά χρόνια ο κύριος Λαζόπουλος και η παρέα του και είναι ψέμα.

Τη φωτογραφία αυτή δημοσίευσε ο κύριος Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς που έχουμε επιλέξει να ζούμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την ομοφυλοφιλία, διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο…

Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, δεν τον έχω δει κάπου να παίζει, δεν τον έχω δει στο θέατρο ή την τηλεόραση. Τυχαία τον είδα ένα Σάββατο στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου να κοιτάζεται με τον ερωτικό του σύντροφο και να διατυμπανίζουν έναν τρόπο ζωής που δε μου ταιριάζουν… Δικαίωμά του είναι όπως και δικαίωμά μου είναι να επιλέγω έναν άλλο τρόπο ζωής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ