Ζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο του Antrea Rigo: «Αδιανόητο να έχει κάνει μετωπική» (vid)

Gazzetta team
Ζητούνται απαντήσεις για τον θάνατο του Antrea Rigo: «Αδιανόητο να έχει κάνει μετωπική» (vid)
Το πως ο Andreas Rigo και ο 24χρονος φίλος του βρήκαν τραγικό θάνατο, παραμένει ερώτημα χωρίς απάντηση.

Οι οικογένειες και οι φίλοι του Antrea Rigo ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει την απώλεια των ανθρώπων τους... Δύο απώλειες που συνοδεύονται ένα μεγάλο ερώτημα: Πως δύο τόσο ικανοί οδηγοί (σ.σ ειδικά ο πρώτος) βρήκαν έναν τέτοιο τραγικό θάνατο;

Αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία πως οι δύο νεαροί είχαν επιχειρήσει να κάνουν ένα παράτολμο κόλπο στον περιφερειακό δρόμο του Αιγάλεω, πηγαίνοντας αντίθετα και περνώντας ο ένας δίπλα από τον άλλον.

Κάτι που ωστόσο σχεδόν αμέσως άρχισαν να διαψεύδουν τόσο οι συγγενείς, όσο και οι φίλοι του, καθώς γνώριζαν πως δεν ήταν λάτρεις τέτοιων ενεργειών. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα εμπλεκόταν και άλλο άτομο.

Μπορεί να του άρεσαν οι περίτεχνες ενέργειες με την μηχανή του, ωστόσο κόντρες και τέτοιες κινήσεις, ουδέποτε ήθελε να τις κάνει. Ήταν πάντα αντίθετος...

Ερωτηματικό το πως έγινε

Μιλώντας στο Star, ο αδελφός του 31χρονου είπε: «Ψάχνουμε απαντήσεις για το πως έγινε η μετωπική. Ακριβώw πως, δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Περιμένουμε και την τροχαία. Ακόμα βασανιζόμαστε για το τί ακριβώς έγινε. Ακόμα περιμένουμε οτι θα ανοίξει η πόρτα και θα μπει μέσα ή θα τον δούμε να περνάει από την μηχανή».

Μάλιστα στα σενάρια για κόντρες, απάντησε: «Ποτέ δεν έβαζε κόντρες ο Αντρές. Δεν τις ήθελε, δεν του άρεσε αυτό. Ήθελε να κάνει τα δικά του. Πάντα με ασφάλεια, με συνοδεία και χωρίς να βάλει σε κίνδυνο κανέναν».

Θα ορίσουν πραγματογνώμονα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, η οικογένεια του Andrea Rigo θα ορίσει πραγματογνώμονα, καθώς από το περιστατικό δεν υπάρχουν στοιχεία. Ούτε video από κάμερες, ούτε μάρτυρες...

Ο Αντώνης Σακαρούδης που είναι ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια του 31χρονου δήλωσε: «Ο Αντρέας ήταν ένας παρα πολύ ικανός οδηγός. Πάντα φορούσε κράνος. Είναι αδιανόητο ένας τόσο ικανός να κάνει μετωπική, όπως ισχυρίζονται, με κόντρες... Κάτι που η οικογένεια και εγώ αποκλείουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ