Ο Χρήστος Παππάς ντύθηκε μοναχός και ξέφυγε από την ΕΛ.ΑΣ: Για αυτό άφηνε μούσι (vid)

Gazzetta team
Ο Χρήστος Παππάς ντύθηκε μοναχός και ξέφυγε από την ΕΛ.ΑΣ: Για αυτό άφηνε μούσι (vid)
Μυθικές αποκαλύψεις για το πως κατάφερε ο Χρήστος Παππάς να ξεφύγει από την ΕΛ.ΑΣ και από την Β. Μακεδονία να φτάσει στην Σερβία.

Το φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Χρήστο Παππά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Δεν είναι μόνο το γεγονός οτι μετά από τόσους μήνες παραμένει ασύλληπτος, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε μα ξεφύγει από την αστυνομία και να μην βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην φυλακή, μαζί με τα άλλα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής...

Και φανταστείτε οτι μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, το οποίο είχε τον τίτλο του θεωρητικού.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο Βάιος Σύρρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι αρχές αναζητούν τον Χρήστο Παππά σε μοναστήρι της Σερβίας.

Στην συγκεκριμένη έρευνα όμως, την διαφορά την κάνουν οι λεπτομέρειες...

Το μούσι του Χρήστου Παππά

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Star, ο Χρήστος Παππάς είχε αποκτήσει επαφές με Έλληνες παλαιοημερολογίτες μοναχούς που ζουν σε γνωστό μοναστήρι.

Έτσι με την βοήθειά τους κατάφερε να περάσει τα σύνορα προς την Βόρεια Μακεδονία, έχοντας ντυθεί και ο ίδιος μοναχός.

Για αυτό το λόγο μάλιστα, αν και πάντα ήταν ξυρισμένος και είχε το μουστάκι του, το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει να αφήνει μούσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ